Yasak aşk olayında şüpheli koca neden yaptınız sorusuna 'Adalet' cevabı verdi - Son Dakika
3.Sayfa

Yasak aşk olayında şüpheli koca neden yaptınız sorusuna 'Adalet' cevabı verdi

Yasak aşk olayında şüpheli koca neden yaptınız sorusuna \'Adalet\' cevabı verdi

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde kendisini aldattığını düşündüğü eşi ile buluştuğu kişiyi silahla vuran şüpheli, adliyeye sevk edilirken basın mensuplarının neden yaptınız? sorusuna 'Adalet' cevabını verdi. Şüpheli, eşini takip ederek buluştuğu kişiyi cadde ortasında silahla vurarak ağır yaraladı. Olayın ardından polise teslim olan şüpheli, adliyeye sevk edildi ve basın mensuplarının sorularına 'adalet' yanıtını verdi.

06.10.2023 17:38

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde kendisini aldattığını düşündüğü eşi ile buluştuğu kişiyi silahla vuran şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Camili Mahallesi Yunus Emre Spor Salonu mevkiinde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, İ.A. (36) isimli şahıs, aldatıldığını düşünerek eşi T.A.'yı takip etti. Eşini, B.T. (35) ile gören İ.A. karısı ve buluştuğu B.T.'yi cadde ortasında silahla vurarak yaraladı. İki kişi kanlar içerisinde yerde kalırken, durum sağlık ve polis ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan 2 kişinin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayın ardından silah ile polise teslim olan şüpheli İ.A.'nın, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yasak aşk olayında şüpheli koca neden yaptınız sorusuna 'Adalet' cevabı verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement