Kadınlara zorla fuhuş yaptıran şahısların "Yeni inekler geldi mi" şifresi çözüldü - Son Dakika
3.Sayfa

Kadınlara zorla fuhuş yaptıran şahısların "Yeni inekler geldi mi" şifresi çözüldü

Kadınlara zorla fuhuş yaptıran şahısların "Yeni inekler geldi mi" şifresi çözüldü

Batman'da "Yeni inekler geldi mi", "Yemek var mı" şeklindeki şifreli kelimelerle fuhuş yaptıran şahıslara operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 6 mağdura fuhuş yaptırdıkları tespit edilen 2 kişi tutuklandı.

10.08.2021 14:57  Güncelleme: 19:23

Batman'da şifreli kelimeler aracılığıyla fuhuş yaptırdıkları tespit edilen şahıslara yönelik adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda, "Yeni inekler geldi mi" "Yemek var mı" ifadeleriyle fuhuş yaptırdıkları 6 kadına müşteri ayarlayan 2 kişi kıskıvrak yakalanarak karakola götürüldü.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ

Fuhuş operasyonuna ilişkin emniyet müdürlüğünden de açıklama yapıldı. 2 şahsın tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğimize bağlı ekipler tarafından ilimizde fuhşun önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda; fuhuşa aracılık ve yer temin eden şahıslara yönelik detaylı çalışma başlatılmış, Batman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde teknik takip yapılarak başlatılan soruşturma kapsamında 2 şüpheli şahsın ilimizde ve diğer illerde geçimini fuhuş ile sağlayan kişilere müşteri ve yer temini yaptıkları tespit edilmiştir.

Kadınlara zorla fuhuş yaptıran şahısların 'Yeni inekler geldi mi' şifresi çözüldü

"GÜVENE DAYALI İLİŞKİ"

Müşterilerin şüpheliler ile 'Yemek var mı?, Yeni inekler geldi mi?' şeklinde şifreli konuştukları, güvene dayalı ilişki kurdukları, tanımadıkları kişiler ile iletişim kurmadıkları tespit edilmiştir. Bu kapsamda fuhuş yaptığı tespit edilen 6 mağdur şahsa idari işlem uygulanmış, yakalanan 2 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir"

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kadınlara zorla fuhuş yaptıran şahısların 'Yeni inekler geldi mi' şifresi çözüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement