Yeraltı Dünyasının Ünlü İsmi Ümit Saral Yakalandı - Son Dakika
3. Sayfa

Yeraltı Dünyasının Ünlü İsmi Ümit Saral Yakalandı

Güngören saldırısının elebaşı Ümit Saral liderliğindeki suç örgütüne operasyon düzenlendi. Örgütün lideri Ümit Saral Trabzon'da, 15 örgüt üyesi ise İstanbul'da yakalandı.

17.06.2017 12:40  Güncelleme: 14:15

İstanbul Organize Şule Şuçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Ümit Saral liderliğindeki suç örgütüne yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda örgütün lideri Ümit Saral Trabzon'da, diğer 15 örgüt üyesi ise İstanbul'da yakalandı.

ÜMİT SARAL YAKALANDI

Güngören'de Sarallar adlı suç örgütü tarafından Şirinler isimli suç örgütüne yönelik düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken 7 kişi de yaralanmıştı. Olayın ardından soruşturmayı yürüten İstanbul Organize Şuçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler eş zamanlı olarak düzenledikleri operasyonla olayın faili olduklarını belirlenen K.F,SF,AK,MA,Ö.M.Ö ve U.M isimli şahıslar saldırıda kullandıkları 2 adet uzun namlulu silah ve 4 tabancayla yakalandı. Olayın azmettiricisi olduğu tespit edilen Ümit Saral Trabzon'da yakalandı. Öte yandan suç örgütüne üye olan S.U,M.B,T.D,O.E,M.S.A,H.S,K.G,A.A ve örgüt yöneticisi H.K'da yapılan operasyonla yakalandı.


KALAŞNİKOF, EL BOMBASI, SAHTE KİMLİKLER...

Zanlıların daha önce de birçok kez adam öldürme ve yaralama suçlarına karıştıkları tespit edilirken zanlıların adreslerin de yapılan aramalar da 7 adet kaleşnikof tabir edilen AK-47 marka silah,1 adet el bombası, 8 adet tabanca, çok sayıda fişek, sahte kimlikler, çalıntı otomobil ve sahte plaka ele geçirildi.Yakalanan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.


6 KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ

Polisin tespitlerine göre; Ümit Saral'ın yönettiği suç örgütü, geçtiğimiz yıl Temmuz'da Hakan Koyuncu'nun öldürülmesi olayına karıştı. 24 Ağustos'ta Şirinler çetesinin elebaşı Kenan Şirin öldürüldü. Kasım 2016'da Rize İkizdere'de bir kahvehaneyi taradı. Şirinler çetesinin hedef alındığı saldırıda vatandaşlarında arasında bulunduğu 3 kişi öldürüldü, 7 kişi de yaralandı.Geçtiğimiz Şubat Ayı'nda ise Murat Ahretlikoğlu Esenyurt'ta bir inşaat firmasında çete üyelerince silahla yaralandı.

Yeraltı Dünyasının Ünlü İsmi Ümit Saral Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Yeraltı Dünyasının Ünlü İsmi Ümit Saral Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement