Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde muhtarlık seçimi sonrası çıkan kavgada 5 kişi yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde muhtarlık seçimi sonrası çıkan kavgada 5 kişi yaralandı

Zonguldak\'ın Alaplı ilçesinde muhtarlık seçimi sonrası çıkan kavgada 5 kişi yaralandı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Sarıkadı köyünde seçim sonrası seçilen yeni muhtar ile eski muhtarın akrabaları arasında çıkan kavgada 5 kişi yaralandı. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada yaralananlar Alaplı Devlet Hastanesi ile özel hastanelere sevk edildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

03.04.2024 11:40  Güncelleme: 11:43

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Sarıkadı köyünde seçim sonrası seçilen yeni muhtar ile eski muhtarın akrabaları arasında çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Sarıkadı köyünde eski muhtar olan Ayhan Kandemir ile yeni seçilen Soner Demirci'nin yakınları arasında seçime itiraz edilmesi üzerine başlayan tartışma büyüdü.

Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada göre 5 kişi yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ekibi ile sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar Alaplı Devlet Hastanesi ile özel hastanelere sevk edildi.

Olayın ardından jandarma ekipleri köyde geniş güvenlik önlemleri alırken, olay ile ilgili inceleme başlatıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde muhtarlık seçimi sonrası çıkan kavgada 5 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement