Zonguldak'ta Hırsızlık Zanlısı Yakalandı, Çalınan Eşyalar Teslim Edildi - Son Dakika
3.Sayfa

Zonguldak'ta Hırsızlık Zanlısı Yakalandı, Çalınan Eşyalar Teslim Edildi

Zonguldak\'ta Hırsızlık Zanlısı Yakalandı, Çalınan Eşyalar Teslim Edildi

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayının ardından jandarma ekipleri tarafından yapılan araştırmada bir şüpheli yakalandı. Çalınan bir adet gitar, 1 adet televizyon, 1 adet su pompası, 1 adet ışıldak, 5 adet güvenlik kamerası ve 2 adet çocuk beşiği sahibine teslim edildi. Hırsızlık zanlısı ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

14.11.2023 11:55

Zonguldak'ta jandarma ekiplerince bir evden yaşanan hırsızlık olayının ardından yapılan araştırmada hırsızlık zanlısı kıskıvrak yakalandı. Çalınan eşyalar da sahibine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre İl Jandarma Komutanlığı asayiş ekipleri tarafından yapılan araştırma sonucunda Çaycuma ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayının ardından bir şüpheli yakalandı. Evden çalındığı tespit edilen bir adet gitar, 1 adet televizyon, 1 adet su pompası, 1 adet ışıldak, 5 adet güvenlik kamerası, 2 adet çocuk beşiğine ekiplerce el konuldu.

Jandarmadaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen hırsızlık zanlısı, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çalınan eşyalar ise sahibine geri teslim edildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Zonguldak'ta Hırsızlık Zanlısı Yakalandı, Çalınan Eşyalar Teslim Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement