Zonguldak'ta kolu kıyma makinesine sıkışan market çalışanı hastaneye kaldırıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Zonguldak'ta kolu kıyma makinesine sıkışan market çalışanı hastaneye kaldırıldı

Zonguldak\'ta kolu kıyma makinesine sıkışan market çalışanı hastaneye kaldırıldı

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde bir market çalışanı olan 23 yaşındaki Mustafa Ç., sağ elini kıyma makinesine sıkıştırdı. Olayın ardından AFAD, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaklaşık bir saat süren müdahalenin ardından kolu kurtarılamayan genç, makineyle birlikte hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.

11.05.2024 17:44

Zonguldak'ta kolu kıyma makinesine sıkışan 23 yaşındaki market çalışanı, makineyle birlikte hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.

Olay Kilimli ilçesi Atatürk Caddesi üzerinde yaşandı. Bir markette çalışan 23 yaşındaki Mustafa Ç.'nin sağ elini kıyma makinesine sıkıştı. Mesai arkadaşlarının 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunmasının ardından olay yerine AFAD, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kolu dirseğine kadar makineye giren çalışana yaklaşık bir saat boyunca müdahale edildi.

Kolu makineden kurtarılamayan Mustafa Ç., makine ile birlikte ambulansa taşındı. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan gencin ameliyata alındığı öğrenildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Zonguldak'ta kolu kıyma makinesine sıkışan market çalışanı hastaneye kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement