Shiba Inu'yu Unutun! HUH Token Yeni Piyasaya Sürüldü ve Aya Çıkmaya Hazırlanıyor - Son Dakika
Advertorial

Shiba Inu'yu Unutun! HUH Token Yeni Piyasaya Sürüldü ve Aya Çıkmaya Hazırlanıyor

Shiba Inu\'yu Unutun! HUH Token Yeni Piyasaya Sürüldü ve Aya Çıkmaya Hazırlanıyor

Bu yıl kripto para piyasası, ciddi ve meşru bir finansal piyasa olarak konumunu pekiştirdi. Dünyada başka hiçbir pazar, fiyatlarında yıldan yıla yüzde 77,5 milyondan fazla artış görmedi.

21.12.2021 13:40  Güncelleme: 13:46
İlandır

Shiba Inu'nun meme madeni parasının başardığı şey tam olarak bu oldu. Bir yıl önce Siba Inu'ya 1,500$ yatırmış olsaydınız, yatırımınız şimdi 1 milyar doların üzerinde olurdu.

Öte yandan Shiba Inu'nun birkaç pratik uygulaması var ve fiyatı büyük ölçüde yutturmaca nedeniyle fırladı. Bu büyüklükte bir tekrar performansı neredeyse imkansızdır. Sonuç olarak, kripto para birimindeki yatırımcılar, henüz piyasaya sürülen HUH Token adlı yeni bir kripto para birimine erken yatırım yapaya başlamayı tercih edebilirler!

HUH Token (HUH), PancakeSwap ve Uniswap'ta mevcuttur ve Shiba Inu ve Floki Inu'nun beğenilerinde gördüğümüz gibi, bu tür kriptolara erken başlamak göz sulandıran getiriler sağlayabilir, ancak işin sırrı erken başlamaktır.

Bununla birlikte, HUH Token, başka bir meme tokeninden daha fazlası olmayı vaat ediyor ve whitepaperında gerçek dünya değeri ve faydası için planını ortaya koyuyor.

Whitepaper'a göre, "HUH Token'ın hayali, herkesin ürettiği verilerden kazandığı merkezi olmayan bir metaverse. Bilgi, fikir, görüntü, ses veya başka bir kendini ifade etme biçimi olsun, influencerlar ve bireyler tarafından katılımla oluşturulan veriler HUH token ile paylaşılacak bir para birimi olduğunu ifade ediyor."

Bu "tokenising" etkisi kavramı, kripto alanında kesinlikle yenidir ve yaratıcı ve etkileyici topluluklar arasında bir hit olma potansiyeline sahiptir. Müzisyenler, sanatçılar ve influencerlar, bu kripto para birimini ve "MetHUH" adlı ilişkili sosyal ağını, eserlerinden para kazanmak veya HUH Token'larını kullanarak "etkilemek" için kullanabilirler.

Shiba Inu'yu Unutun! HUH Token Yeni Piyasaya Sürüldü ve Aya Çıkmaya Hazırlanıyor

HUH Token'ın yaratıcıları, 'meme' tokenların gücünü yardımcı program tokenlarının kullanılabilirliği ile birleştiren dünyanın ilk 'UTIMEME' kripto para birimini yarattığını iddia ediyor. "Tokenomics, kullanıcıların veri sahipliğinin bir kripto para birimi ilk bakış açısıyla ciddiye alındığı 'MetHUH' adlı anlamlı bir sosyal ağda işlem ve ödül için temel olacak HUH tokeninin değerinde hızlı bir büyüme sağlayacak. HUH sosyal ağı MetHUH ile içerik üretimi ve platforma katılım için tüm HUH yatırımcılarını ödüllendirilebilir".

HUH Token'in yaratıcıları, istikrarı ve uzun vadeli elde tutmayı teşvik etmeye yardımcı olmak için iki yıl boyunca 1 milyon dolarlık likiditeye kilitlendi.

HUH Token ayrıca, sahiplerinin başkalarını yönlendirebileceği ve bu yeni kişinin ilk yatırımından %10 komisyon kazanabileceği yeni bir tavsiye programı içeriyor. Komisyon, kullandığınız kripto borsasına bağlı olarak Binance Token (BNB) veya Ethereum (ETH) olarak ödenir. Sahipler, insanları yönlendirmeye ve süresiz olarak komisyon kazanmaya devam edebilir.

HUH Token'in kurucuları, Shiba Inu'nun hızlı yükselişini ve başarısını kopyalamaya kararlı görünüyor ve bunu tanıtmak için binlerce en iyi sosyal medya influencer'ıyla ortaklık yaptıkları söyleniyor.

Gelişmeleri zaman gösterecek, ancak bu yeni kripto para birimi HUK Token, özellikle ek özellikleri ve gerçek dünyadaki faydaları göz önüne alındığında, Shiba Inu'dan bir adım önce olabilir.

PancakeSwap:

Website:

Son Dakika Advertorial Shiba Inu'yu Unutun! HUH Token Yeni Piyasaya Sürüldü ve Aya Çıkmaya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement