Alt Geçitte Arıza Yapan Tır Trafiği Felç Etti - Son Dakika
3.Sayfa

Alt Geçitte Arıza Yapan Tır Trafiği Felç Etti

Alt geçitte arıza yapan tır trafiği felç etti Alt geçitte arıza yapan tır 6 saat sonra kurtarıldıİSTANBUL - Bahçelievler 29 Ekim Caddesinde bir tır altgeçitte şaft keserek arıza yapınca trafik durma noktasına geldi.

18.01.2018 09:34

Alt geçitte arıza yapan tır trafiği felç etti

Alt geçitte arıza yapan tır 6 saat sonra kurtarıldı

İSTANBUL - Bahçelievler 29 Ekim Caddesinde bir tır altgeçitte şaft keserek arıza yapınca trafik durma noktasına geldi. Trafikte uzun araç kuyrukları oluşurken, yolda kalan tır 6 saat sonra çekildi.

Olay, Bahçelievler 29 Ekim Caddesi üzerinde bulunan alt geçitte dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, şehirlerarası nakliyat işinde çalışan ve Doğu Sanayi Sitesine yük götüren 35 NLB 53 plakalı tır sabah saat 6'da alt geçitte şaft keserek arıza yaptı. Tırdan aşağıya inen sürücü arızanın ne olduğunu anlayınca önce polisi sonrada çekiciyi arayarak yardım istedi. Mesai başlangıç saatine yakın olmasından dolayı uzun araç kuyrukları oluşurken, trafikte olan vatandaşlar işlerine geç kaldı. Polis ekiplerinin gelmemesinden dolayı trafikte kalan vatandaşlarla tır sürücüsü arasında kısa süreli tartışmalara meydana geldi.

Arıza yapan tır 6 saat sonra çekildi

29 Ekim Caddesinde arıza yapan tırın sürücüsü yardım için kimi aradıysa karşılıksız kaldı. Yaklaşık 6 saat çaresiz bir şekilde trafikte beklemek zorunda kalan tır İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait çekici tarafından uzun süren çalışmaların ardından kurtarıldı. Tırın çekilmesinin ardından caddede ve bağlantı yollarında trafik normal akışına döndü.

"Yük sahibine fotoğraf atıyorum, bunlar eski diyor"

Arıza yapan tırın arkasında kalan ve mağdur olan diğer bir tur sürücüsü Özcan, "Sabah saat 6'da şaft kesti. Arıza yaptı ve aramadığımız kimse kalmadı. Trafiği karayolunu ve çekiciyi aradık, ama kimse gelip yardımcı olmadı. Sabahtan beri mağduruz. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz. Kimi aradıysak hepsi birbirine yönlendirdi. Mağdur kaldık o yüzden arkamızda bir ton kuyruk oldu. Milletle tartışıyoruz, yükümüz acil, götürmemiz gerekiyor. Mal sahibi arıyor, herkes mağdur oldu. Bir çekici bulup çektiremedik. Yük sahibine fotoğraf atıyorum, bunlar eski resimler diyor. Burası koskoca bağlantı yolu niye giderilemiyor" dedi.

"Saat 8'den bu yana 155'i arıyorum"

Arıza yapan tırdan dolayı trafikte kalan başka bir tır sürücüsü ise, "Saat 8'den bu yana 155'i arıyorum. Tamam yönlendiriyorum deyip kapatıyor. Ama bir türlü anons geçmiyor. Daha bir ekip gelmedi. Telefonla görüşüyoruz dedi ve bizi bırakıp gitti. 25 ton araçta yük var. Yetkili kişilere sesimizi duyurmak istiyoruz" diye konuştu.

Alt Geçitte Arıza Yapan Tır Trafiği Felç Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Alt Geçitte Arıza Yapan Tır Trafiği Felç Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement