Metruk binada işlenen cinayeti "tespih" detayı aydınlattı - Son Dakika
3.Sayfa

Metruk binada işlenen cinayeti "tespih" detayı aydınlattı

İstanbul Fatih'te metruk bir binada cinayet işleyip hayatına devam eden Bangladeş uyruklu 3 kişi, maktulün tespihi ve cep telefonuyla yakalanınca yakayı ele verdi.

13.06.2020 10:03  Güncelleme: 22:32

Fatih'de metruk binada cansız bedeni bulunan bir kişinin bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. Polis, katil zanlılarını öldürülen kişiye ait tespihle birlikte yakalayınca cinayet aydınlatıldı.

Geçtiğimiz hafta cuma günü Fatih Demirtaş Mahallesi Hayriye Hanım Sokak üzerindeki metruk bir binaya giren hurdacı içeride bir kişinin cansız bedenine rastladı. Hurdacının ihbarıyla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Uzun süredir binanın içinde olduğu ve çürüdüğü görülen cansız beden incelenmek üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

CANSIZ BEDENDE 7 BIÇAK DARBESİ

Adli Tıp Kurumunda yapılan incelemede, cansız bedende göğüs altından 6, sırt kısmından 1 olmak üzere toplam 7 bıçak girişi olduğu tespit edildi. Cansız bedenin Bayram Kaygısız (32) isimli vatandaşa ait olduğu belirlendi. Olayın cinayet olduğunun belirlenmesinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri çalışma başlattı.

KATİL ZANLILARINI, TESPİH ELE VERDİ

Cinayet Büro Amirliğine bağlı dedektiflerin çalışmaları sonucu, olayın şüphelisi olduğu belirlenen Bangladeş uyruklu 3 kişi yakalandı. Bu kişilerin üst aramalarında, öldürülen Bayram Kaygısız'a ait olduğu tespit edilen cep telefonu ve bir adet tespih ele geçirildi. Şüphelilerin, Kaygısız'ı defalarca bıçaklayarak öldürdükten sonra üzerindeki değerli eşyaları alarak kaçtıkları belirlendi. Şüpheliler gözaltına alınarak Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI

Emniyette ifadeleri alınan Bangladeş uyruklu Syed Abu S. (50), Muhammed M. (25) ve Mohammod D. (60), işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Bayram Kaygısız'ı öldürdükleri iddiasıyla hakim karşısına çıkartılan 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Metruk binada işlenen cinayeti "tespih" detayı aydınlattı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Metruk binada işlenen cinayeti 'tespih' detayı aydınlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Ibrahim sağdinç : Ülke yol geçen hani 28 0 Yanıtla
  • Koyunların sessizliği: Hadi bu doğu kökenli mültecilerin bu ülkeye girmesine göz yumdunuz ,bunların kendine faydası yok ki bu ülkeye faydası olsun.Bu ülkeye hep zarar verecekler bu şekilde ve bu daha başlangıç. 21 3 Yanıtla
  • deyvani10 : bengledaşlının ne işi var burda nerde hırsız pislik varsa dolmuş memlekete 16 0 Yanıtla
    Irkçı faşist : Insanlar sanamı soracak nereye gideceklerini. Özgür değilmi bunlar, 0 5
  • Akilli .yolda biri seni bıçaklasa kim oldu: Nerden bileceğiz bu kadar yabancının ne işi var 14 0 Yanıtla
  • Adanalı : Bangladeş ten gelip İstanbula cinayet işliyor ben 32 yaşındayim daha İstanbula gitmedim... Vayy ki ne vayy 11 0 Yanıtla
    bahele: gardas elele tutusah gıdek bende getmedım emmı 1 0
  • Hakan: Bütün pislikleri ülkemize doldurduk.Bu nasil is katil ithal ediyoruz. 6 1 Yanıtla
  • Ufuk : Getirin kardeşim çinlileride getirin sıkıntı yok biz alıştık pislik adamlarla yaşamaya rezilligin daniskası 7 0 Yanıtla
  • babahakkı: bm gibi olduk tam br suç yarımadası olduk bide içerdikelri serbst bıraktık 4 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement