Kendisini hoca olarak tanıttığı kadınlara cinsel istismarda bulunan şahıs tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Kendisini hoca olarak tanıttığı kadınlara cinsel istismarda bulunan şahıs tutuklandı

İstanbul'da, kendisini hoca olarak tanıttığı kadınlara evliliklerini kurtarma vaadiyle cinsel istismarda bulunan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Cezaevine gönderilen tacizci şahsın terör örgütü PKK sempatizanı olduğu ortaya çıktı.

13.09.2020 20:30  Güncelleme: 16:15

İstanbul Esenler'de kendini hoca olarak tanıtarak evliliklerinde kocalarıyla aralarında problem olduğunu söyleyen birçok kadına cinsel tacizde bulunan şahıs, yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen tacizcinin PKK sempatizanı olduğu öğrenildi.

Olay, geçtiğimiz günlerde Esenler Kemer Mahallesi 904 Sokak'ta yaşandı. İddiaya göre, Esenler'de oturan bir kişi eşiyle aralarının kötü olduğu bir dönemde, dini nikahını tazelemek için mahallede kendini hoca gibi tanıtan B.D. isimli bir şahısla irtibata geçti. Ailenin evine gelerek kefaret parası ödemeleri gerektiğini söyleyen B.D, ailenin 3 bin 200 lirasını aldı. Hoca olduğunu söyleyen B.D, daha sonra ayrı bir odada kadınla görüşeceğini belirtti ve bir süre sonra nikahın tazelendiğini söyleyerek evden ayrıldı.

GÖZALTINA ALINAN TACİZCİ TUTUKLANDI

Bir süre sonra aile, aynı mahalleden başka bir kadının B.D. tarafından taciz edildiğini öğrenince polise başvurdu. Gelen ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, tacizciyi yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde tacizci B.D. suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan B.D, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

PKK SEMPATİZANI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Esenler'de evliliklerinde problem yaşayan birden çok kadına, kocalarıyla aralarındaki problemleri çözeceğini söyleyerek tacizde bulunan B.D'nin terör örgütü PKK sempatizanı olduğu öğrenildi. B.D'nin daha önceki yıllarda da taciz suçuna karıştığı öğrenildi.

Kendisini hoca olarak tanıttığı kadınlara cinsel istismarda bulunan şahıs tutuklandı
Kendisini hoca olarak tanıttığı kadınlara cinsel istismarda bulunan şahıs tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kendisini hoca olarak tanıttığı kadınlara cinsel istismarda bulunan şahıs tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • memo: bunu sakalından asacaksın bis mahluk 5 0 Yanıtla
  • fb: Şimdi İş Cezaevindeki Mahkumlara Düştü O Adi Hoca Bozuntusunun Kadınlara Yaptıklarını Şimdi Mahkumlar Ona Yapmalıdırlar Diye Düşünüyorum Zaten Ceza Yok Bari Ona Hakettiği Cezayı Mahkumlar vermelidirler. 3 1 Yanıtla
  • Hoca bulduğunu kör tuttuğunu...: Kim sapıtmak istiyorsa hoca kılığına giriyor, yada tam tersi. 3 0 Yanıtla
  • MAHLUKATTTT HERİF: İDAMMMMM GELSİN... 2 0 Yanıtla
  • Joe: Kadınlar, kocalarıyla olan problemlerini kocaları hariç herkesle çözmeye çalışıyor. 1 0 Yanıtla
  • hocaaa: Hala da akıllanmıyorsa bu millet her şey müstehak 0 0 Yanıtla
  • bu ne şimdi?: devletimiz şu tarikatlara bir el atsa denetlese araştırsa daha neler neler çıkacak neler...Mustafa kemal boşuna kapatmamış bunun gibi tarikatları din sömürücülerini. 0 0 Yanıtla
  • s.y : vay işsiz vay senin görüntülerini izledik sahte hoca 0 0 Yanıtla
  • NOKTA: BÖYLESİ İNSANLARA ŞUNU BUNU KURTAR DİYE GİDEN İNSANLARA BU DENLİ CAHİL OLMALARINA ŞAŞIRIYORUM.... 0 0 Yanıtla
  • utanmaz ahlaksızlar insanlar ekmek bulamıyor yaptı: tan 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement