31 Öğrenci Akşam Yemeğinden Zehirlendi - Son Dakika
3.Sayfa

31 Öğrenci Akşam Yemeğinden Zehirlendi

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde özel bir yurtta 31 öğrenci, akşam yedikleri yemekten zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

29.12.2016 05:36  Güncelleme: 08:29

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde özel bir yurtta barınan 31 üniversite öğrencisi, zehirlenme şüphesiyle hastanede tedavi altına alındı.

MİDE BULANTISI ŞİKAYETİ

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Üniversitesi Aşık Veysel Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören ve Kayalıyokuş Mahallesi'nde özel bir kız yurdunda bazı öğrencilerin mide bulantısı şikayetleri üzerine yurt yönetimi 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

31 ÖĞRENCİ SİVAS'A SEVK EDİLDİ

Ambulansla Şarkışla Devlet Hastanesine kaldırılan 6 öğrenci, ilk müdahalelerinin ardından Sivas'a sevk edildi. Benzer şikayetler görülen 25 öğrenci de özel servisle Sivas'a gönderildi.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

CÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alınan 31 öğrencinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

AKŞAM YEMEĞİ NEDEN OLDU

Yurt işletmecisi Birgül Alıcı, yaptığı açıklamada, bazı öğrencilerin akşam yemeğinden sonra mide bulantısı şikayetlerinin ortaya çıktığını ifade etti.

31 Öğrenci Akşam Yemeğinden Zehirlendi
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa 31 Öğrenci Akşam Yemeğinden Zehirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement