Perili Eve Kalbi Dayanmadı - Son Dakika
Dünya

Perili Eve Kalbi Dayanmadı

Amerika'da 16 yaşındaki genç kız, Cadılar Bayramı öncesi ailesi ile birlikte eğlenmek için gittiği parkta hayatını kaybetti.

22.10.2014 14:11  Güncelleme: 15:49

Amerika'nın Ohio eyaletinin Cincinnati şehrine bağlı Madison Township kasabasında meydana gelen olayda, 16 yaşındaki Christian Faith Benge isimli genç kız, arasında ailesinin de bulunduğu yüz kişilik bir grupla Cadılar Bayramı arefesi kutlamaları dahilinde eğlence parkına gitti.

EVİN İÇİNDE KALBİ DURDU

Eğlence parkında bulunan bir perili eve giren genç kızın, evde bulunduğu sırada kalbi durdu. Talihsiz genç kızın büyük annesi Betty Benge, "Perili evin yarısına geldiğimizde birden düştü, neredeyse turu tamamlıyorduk" dedi.

DOĞUŞTAN RAHATSIZLIĞI VARDI

Aile üyeleri, Christian Faith Benge'in doğuştan gelen sağlık sorunun bu ani ölümde rolü olduğunu belirterek, genç kızın doğarken tek akciğerinin çalıştığını, doktorların Christian'ın akciğerlerinin normal gelişmediğini bunun da kalbe fazladan yük bindirdiğini aktardıklarını söyledi. Doktorlar ayrıca genç kızın kalbinin bir kısmının normal ölçülerden dört kat daha büyük olduğunu açıkladı.

ACILI ANNE: KIZIMA KALP MASAJI YAPTIM

Talihsiz kızın annesi Jean Benge; "İlk yardım uzmanları gelen kadar kızıma suni teneffüs ve kalp masajı yaptım, sonrasında tanrıya güvendim. Biliyorum ki kızım hakkında onun daha büyük bir planı var. İsa'ya olan inancından dolayı biliyorum ki kızım şu an onun yanında" diyerek yaşadıklarını ve duygularını aktardı.

Eaton Road Full Gospel Kilisesi Korosu'nda ilahi söyleyen Christian'ın ailesi, genç kızı her zaman güçlü inancı olan genç bir kadın olarak hatırlayacaklarını söyledi.

Adli tıp uzmanları kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsi sonucu ortaya çıkacağını belirtti.

Haberler.com/Adil Yıldız


Perili Eve Kalbi Dayanmadı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Perili Eve Kalbi Dayanmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement