Avustralya'da Trafikte Tartıştığı Kadına Yumruk Atan Maganda Polisi Alarma Geçirdi - Son Dakika
Dünya

Avustralya'da Trafikte Tartıştığı Kadına Yumruk Atan Maganda Polisi Alarma Geçirdi

Avustralya'da sürücünün trafikte tartıştığı kadına yumruk attığı anlar başka bir aracın içinde bulunan kamera tarafından görüntülendi. Videonun sosyal medyada paylaşılmasının ardından polis harekete geçti.

25.07.2017 09:24  Güncelleme: 13:29

Avustralya'nın başkenti Sidney'de bir adamın trafikte tartıştığı kadına yumruk attığı anlar başka bir aracın içinde bulunan kamera tarafından görüntülendi. Videonun internetten paylaşılmasından sonra Sidney polisi adama teslim olma çağrısı yaptı.

GÖRÜNTÜLER FACEBOOK HESABINDAN PAYLAŞILDI

Olaya şahitlik eden Dwayne Pilllidge isimli adam o görüntleri Facebook hesabından paylaşırken olay ile ilgili polise şu ana her hangi bir şikayette bulunulmadı.

Avustralya'da Trafikte Tartıştığı Kadına Yumruk Atan Maganda Polisi Alarma Geçirdi
ARACINDAN İNEN ADAMIN KADINA YAKLAŞIP YUMRUK ATTIĞI GÖRÜLÜYOR

Görüntülerde aracından inen bir adamın, kollarını bağlı bir şekilde arabasının önünde bekleyen bir kadına yaklaştığı ve yumruk attığı görülüyor. Yediği yumruk darbesi ile kafası geriye doğru giden kadın sakin bir şekilde arabasına binip arabasını adamın üzerine doğru sürüyor.

SİDNEY POLİSİ ADAMA TESLİM OLMA ÇAĞRISI YAPTI

Videoda yumruk yiyen kadın olduğunu iddia eden bir kadın morarmış dudaklarının fotoğraflarını paylaşıp, şunları yazdı : Beş yaşındaki bebeğim ile arabam ile giderken adam sürekli beni sıkıştırıyordu. Ben önce kendisine neden bunu yaptığını sordum daha sonra kendisi ile yüzleşmek için arabamdan inerken hiç bir şey söylemeden bana yumruk attı. Adamın hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Videonun internetten paylaşılmasından sonra Sidney polisi adama teslim olma çağrısı yaptı.

Avustralya\'da Trafikte Tartıştığı Kadına Yumruk Atan Maganda Polisi Alarma Geçirdi

Son Dakika Dünya Avustralya'da Trafikte Tartıştığı Kadına Yumruk Atan Maganda Polisi Alarma Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement