Emekli Bankacılardan Satılık Dinlenme Tesisi - Son Dakika
Ekonomi

Emekli Bankacılardan Satılık Dinlenme Tesisi

Emekli Bankacılardan Satılık Dinlenme Tesisi

Akbank Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı, Balıkesir Erdek'te bulunan denize nazır dinlenme tesisini satışa çıkardı. Tesisle birlikte satılan iki dev arazi için belirlenen bedel 5 milyon TL.

19.04.2016 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1955 yılında kurulan ve bankadan emekli olan kişilere sağlık ve emeklilik hizmeti sunan vakfa ait gayrimenkullerden üçü için ihale süreci başlatıldı.

8 YILDIR KAPALI DURUMDA

Gazete ilanı ile duyurulan satışa konu gayrimenkullerden biri Balıkesir Erdek'teki dinlenme tesisi. 19 bin 39 metrekare alan üzerine kurulu Akbank Eğitim ve Dinlenme Tesisleri'ned 123 oda bulunuyor. Deniz kıyısında bulunan tesisin 2008'den bu yana boş durumda olduğu öğrenildi.

TESİS DIŞINDA İKİ DE ARSA

Tesisin yanı sıra satışa konu iki gayrimenkul daha bulunuyor. 16 dönüm ve 33 dönümden oluşan iki arazi de yine Erdek'te bulunuyor. Satışa konulan üç gayrimenkul için belirlenen bedel muhammen bedel 5 milyon TL.

ZARFLAR 4 MAYIS'TA AÇILACAK

Teklifler vermek isteyenlerin belirlenen muhammen bedelin yüzde 5'ini teminat olarak vakfın hesabına yatırmaları gerekir. Kapalı usul verilecek teklif zarfları ise 4 Mayıs günü açılacak.(Kaynak:Hürriyet)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Emekli Bankacılardan Satılık Dinlenme Tesisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • @@: Akbank ın kurmus oldugu vakfa aittir donla alakası yoktur 2 0 Yanıtla

Advertisement