Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Ekonomi

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Kategori Mağazacılığı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Alp Önder Özpamukçu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kınadı.

17.07.2016 16:33

Kategori Mağazacılığı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Alp Önder Özpamukçu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kınadı.

Özpamukçu, yaptığı açıklamada, darbe girişiminin halkın gösterdiği birlik ve devlet büyüklerinin yoğun çabalarıyla aşıldığını belirterek, "Halkımız meydanlara inerek demokrasisine sahip çıkmış ve değişimin yerinin darbe değil sandık olduğunu göstermiştir. Bu durum geleceğe güvenle bakma inancımızı kuvvetlendirecektir. Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak geçecek olan bu olayın aşılmasındaki olumlu taraf, milletimizin demokrasi ve cumhuriyetimize sahip çıkarak devleti ile el ele vererek hızlıca normale dönme çabasına girmesidir." ifadelerini kullandı.

Halkın moralini, huzurunu ve refahını her zaman en önde önceliklendiren perakende sektörünün oyuncuları olarak normale dönme çabasında var güçleriyle çalışacaklarını vurgulayan Özpamukçu, şunları kaydetti:

"Bu durumdan hızlıca çıkmanın ve huzuru geri getirmenin yollarını bulacağız. 16 Temmuz itibarıyla özellikle Ankara ve İstanbul başta olmak üzere başta çalışanlarımızın da güvenliğini sağlamayı dikkate alarak güvenlik güçlerinin ve ulaşımın izin verdiği ölçüde mağazalarımızı açtık, müşterilerimizi ağırlamaya devam ettik. Halkımızın bu yaşananları hak etmediğini göstermek, hayatın normal akışına hızlıca dönmesine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımızı aralıksız sürdürmenin gerekliliğine inanıyoruz."

Özpamukçu, huzurlu, normal yaşama dönüldüğü, morallerin düzeldiği günlere hızlıca ulaşılması temennisini dile getirdi.

Sektöre, çalışanlara ve halka geçmiş olsun dileklerini ileten Özpamukçu, "Bu demokrasi dışı eylemi şiddetle kınıyoruz. Olayda hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına sabır, yaralananlara ise acil şifalar diliyoruz." görüşünü paylaştı.

Atasay Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer de "Ülkemiz ve milletimizin ciddi bir tehditle karşılaştığı, demokrasimizin ortadan kaldırılmaya çalışıldığı bir hain kalkışma ile karşı karşıya gelmiş ve halkımızın dik duruşuyla Allah'a şükür bunu bertaraf etmiş bulunuyoruz. Bizler böyle dik durdukça, birlik ve beraberliğimizi korudukça bizi kimse bölemeyecek ve yıkamayacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement