İphone 8 Etkinliği İçin Tarih Sızdı! - Son Dakika
Ekonomi

İphone 8 Etkinliği İçin Tarih Sızdı!

İphone 8 Etkinliği İçin Tarih Sızdı!

Apple tarafından iPhone 8 (iPhone Pro), iPhone 7S ve iPhone 7S Plus akıllı telefon modellerinin tanıtılacağı büyük etkinliğin tarihi ortaya çıkmış durumda.

23.08.2017 17:10

Apple tarafından iPhone 8 (iPhone Pro), iPhone 7S ve iPhone 7S Plus akıllı telefon modellerinin tanıtılacağı büyük etkinliğin tarihi ortaya çıkmış . Peki, Apple iPhone 8 etkinliği hangi tarihte gerçekleştirilecek?

iPhone 8 için büyük gün 12 Eylül olabilir!

Mac4Ever adlı siştenin iddialara göre, yeni iPhone modellerinin tanıtılacağı yılın büyük Apple etkinliği 12 Eylül tarihinde yapılacak. Mobil telefon operatörlerinin şimdiden yeni cihazları pazarlamaları için envanterlerini hazır etmeleri konusunda bilgilendirildiği de detaylar arasında yer alıyor. Konuyla ilgili Apple cephesinden tabii ki henüz resmi açıklama gelmiş değil ancak basın davetlerinin gelecek hafta içerisinde gönderilmesi bekleniyor.

İphone 8 Etkinliği İçin Tarih Sızdı!

12 Eylül"deki etkinlik sonrasında, iPhone 8 ile diğer iPhone 7S modellerinin aynı hafta 15 Eylül"de ön siparişe açılacağı ve 22 Eylül tarihinde de piyasaya sürüleceği düşünülmekte. Öte yandan bazı haberler ise tedarik sıkıntısı dolayısıyla esas merakla beklenilen iPhone 8 modelinin Ekim ayından önce çıkışını gerçekleştiremeyeceğini öne sürüyor.

Apple etkinliğinde iPhone modellerinin yanı sıra LTE bağlantısına sahip yeni Apple Watch 3 akıllı saat ve 4K Apple TV gibi cihazların da tanıtılması muhtemel görülüyor. Ayrıca etkinliğin Apple Park"ta Steve Jobs Salonunda gerçekleştirilecek olması da ayrı bir önem taşıyabilir.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi İphone 8 Etkinliği İçin Tarih Sızdı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement