Müsiad Afyonkarahisar Temsilciliği, Şube Statüsüne Geçti - Son Dakika
Ekonomi

Müsiad Afyonkarahisar Temsilciliği, Şube Statüsüne Geçti

AFYONKARAHİSAR(AA) - Müstakil Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar Temsilciliği, şube statüsüne geçti.

17.10.2018 12:10

AFYONKARAHİSAR(AA) - Müstakil Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar Temsilciliği, şube statüsüne geçti.

MÜSİAD Afyonkarahisar İl Temsilcisi Ahmet Karakol ve yönetim kurulu üyeleri, şube statüsüne geçmesi dolayısıyla basın toplantısı düzenledi.

Dernek binasında yapılan basın toplantısında konuşan Karakol, şöyle konuştu:

"MÜSİAD Afyonkarahisar'ın temsilcilikten şubeleşmeye geçişi şüphesiz çok önemli bir merhaledir. Fakat, yapacak daha çok işimiz olduğunun ve çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Mevcut üye sayımızı yeterli görmüyoruz. Yıl sonuna kadar 100 üyenin üzerine çıkmayı hedefliyoruz."

-"Üyelerimizle her ay bir araya gelmeye çalışıyoruz"

Sektör kurullarının oluşturulmasına yönelik çalışmalarının devam ettiğini aktaran Karakol, yakın zamanda sektör kurulu başkanlarının belirleneceğini belirtti.

MÜSİAD'ın 2019 yılı Genel İdare Kurulu toplantılarından birinin Afyonkarahisar'da yapılması konusunda talepleri olduğuna değinen Karakol, "Üyelerimizle her ay bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bu toplantılarda gündemde olan hususlarla ilgili mülki ve idari yöneticilerimizden, bürokrasiden, akademik çevrelerden konuşmacılar misafir ediyoruz."

Karakol, Türkiye'nin son dönemlerde yaşadığı ekonomik sıkıntılarla ilgili de MÜSİAD'ın her zaman devletin yanında olduğunu belirterek ülkenin kalkınması, refahı, birliği ve dirliği için var güçleriyle çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Müsiad Afyonkarahisar Temsilciliği, Şube Statüsüne Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement