Öyk Kararları - Son Dakika
Ekonomi

Öyk Kararları

Öyk Kararları

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazlara ilişkin nazım ve uygulama imar planı değişiklikleri ile Gayrimenkul AŞ adına kayıtlı kimi taşınmazların satışını onayladı.

22.07.2014 09:12

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazlara ilişkin nazım ve uygulama imar planı değişiklikleri ile Gayrimenkul AŞ adına kayıtlı kimi taşınmazların satışını onayladı.

Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, Kahramanmaraş- Elbistan'daki Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına Elbistan Şeker Fabrikası alanına ilişkin hazırlanan ilave ve revizyon uygulama imar planı onaylandı.

Kurul, özelleştirme kapsam ve programına alınan Tekel Genel Müdürlüğü adına kayıtlı Nevşehir-Merkez'deki taşınmaza dair nazım ve uygulama imar planı değişikliğinin onaylanmasına karar verdi.

Karayolları Genel Müdürlüğü adına kayıtlı İzmir- Konak'taki taşınmaza ilişkin nazım ve uygulama imar planı değişikliklerine, askı sürecinde, yapılan itirazlar reddedildi.

Kurul, Gayrimenkul AŞ adına kayıtlı, Niğde-Merkez'de bulunan 8.230,44 metrekarelik ticaret alanı imarlı gayrimenkulün üzerindeki binalar ile bütün halinde, 7 milyon 780 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Mustafa Görüş'e ve  Antalya- Muratpaşa'daki 4.900 metrekarelik ticaret alanı imarlı gayrimenkulün 16 milyon 540 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Ka Tasarım İnşaat ve Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketine satışlarını onayladı. - Ankara

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement