Pargesoft'un Gerçekleştirmiş Olduğu Microsoft Dynamics Ax Projeleri - Son Dakika
Ekonomi

Pargesoft'un Gerçekleştirmiş Olduğu Microsoft Dynamics Ax Projeleri

Pargesoft Genel Müdürü Kaan Altunterim, Pargesoft'un gerçekleştirmiş olduğu Microsoft Dynamics AX projelerini Wise TV'ye anlattı.

22.12.2016 00:32

Pargesoft Genel Müdürü Kaan Altunterim, Pargesoft'un gerçekleştirmiş olduğu Microsoft Dynamics AX projelerini Wise TV'ye anlattı.

Altunterim, "Pargesoft Microsoft AX ERP'sini özellikle perakende ve konuk ağırlama sektörlerinde ve aynı zamanda konfigürasyona dayalı üretim ana sektörlerinde implemente etmeyi öncelikli olarak tercih ediyor. Perakende ve konuk ağırlama sektöründe çok farklı projeler gerçekleştirdik. Özellikle Türkiye'deki AX Pos perakende çözümünü ilk kez implemente ettiğimiz proje Karaca Grubu'nun züccaciye mağazacılık projesiydi. Burada AX'ın 2009 versiyonuyla perakendeye Microsoft'un yaptığı ilk yatırımı realize ettiğimiz Türkiye'deki uçtan uca entegrasyonu sağladığımız ilk proje olarak Karaca'yı örnek verebiliriz. Sonrasında hem geleneksel perakende de Jumbo çatal bıçakları yada yine Karaca'nın karaca.com firmasını AX çözümüne taşıdık. Sonrasında da konuk ağırlama alt sektöründe perakendenin Doğuş Grubu'nun restoran zincirleri ana markası olarak Dream'i ki içinde Günaydın Restoran'larından Nusret'e, Kitchnette'den Mezzaluna'lara çok sayıda restoran markasının yer aldığı 50 küsur şirket ve 200'ün üzerinde restoranı yine uçtan uca AX ERP'ye taşıdık. Onun arkasından Godiva çikolatalarının yine mağazalarının deneyimi, Saray Muhallebicisi gibi bu alt sektörlerde projelerimiz referanslarımız oldu" dedi.

Pargesoft\'un Gerçekleştirmiş Olduğu Microsoft Dynamics Ax Projeleri
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Pargesoft'un Gerçekleştirmiş Olduğu Microsoft Dynamics Ax Projeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement