Pepsi Reklamı Yeni Sürprizlerle Ekranda! - Son Dakika
Ekonomi

Pepsi Reklamı Yeni Sürprizlerle Ekranda!

Pepsi Reklamı Yeni Sürprizlerle Ekranda!

Pepsi futbolcuları Pepsi'nin tüm dünyada ses getiren 2012 kampanyasında yerlerini aldı.

09.05.2012 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üç defa "Dünyada Yılın Futbolcusu" seçilen Messi ile birlikte ünlü futbolcular Drogba, Lampard, Torres, Jack Wilshere ve efsanevi DJ Calvin Harris'li Pepsi reklam filmi tüketcilere yepyeni sürprizler sunuyor

''FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu" ünvanını üç defa kazanan Leo Messi, Didier Drogba, Fernando Torres ve Frank Lampard'ın da aralarında bulunduğu Pepsi futbolcuları Pepsi'nin tüm dünyada ses getiren 2012 kampanyasında yerlerini aldı. Bu efsanevi futbolcular ile birlikte ekibe katılan dünyaca ünlü DJ ve en çok dinlenen şarkıların yaratıcısı Calvin Harris ise kampanyanın film müziklerini hazırladı.

Pepsi'nin yeni global kampanyası futbolun hızını ve temposunu müziğin enerjisi, ritmi ve coşkusuyla bir araya getiriyor. Pepsi'nin dikkat çeken bu global televizyon reklamında, futbolcular alışık olduklarından çok farklı bir sahada maça başlıyorlar. Pepsi'ye ulaşma arzusu oyuncuları stadyumun uğultulu kalabalığından alıp bir plaj festivalindeki yeni ve çok canlı bir futbol ortamına götürürken müzik ve kalabalık oyunun kontrolünü ele geçiriyor.

Reklamda 60 dakika sürprizi: Turkcell kullanıcıları anında ilk aramada geçerli 60 dakika kazanıyor

Reklamda Pepsi mobil kampanyası ile tüm Turkcell kullanıcılarının muhabbete doyacağının duyurusu yapılıyor. Tüm Pepsi kutularının açma halkalarının altındaki şifreleri cep telefonlarından 5757'ye kısa mesaj ile gönderen Turkcell'liler anında ilk aramada geçerli 60 dakika konuşma kazanacaklar. Tek bir şifre karşılığında anında kazanılan 60 dakika konuşma sadece ilk aramada geçerli olacak. Sevdiklerinizle doyasıya kesintisiz muhabbet için 30 Ağustos 2012'ye kadar şifrelerinizi hemen göndermeniz yeterli.

En iyi tezahüratı yaz Messi ile tanışma şans yakala!

Üstelik Pepsi'nin www.facebook.com/pepsiturkiye sayfasından 16 Mayıs'a kadar Pepsi Messi'li en iyi tezahüratı yazan 1 kişiye Miami'de muhteşem bir partide Messi ile tanışma ve Messi'nin maçını izleme şansı veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Pepsi Reklamı Yeni Sürprizlerle Ekranda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement