Sağlıkçılar Kongrede Buluşacak - Son Dakika
Ekonomi

Sağlıkçılar Kongrede Buluşacak

Sağlık sektörü profesyonelleri, kamu otoriteleri, tedarikçiler ve uluslararası distribütörler, Medexcon 2015 Sağlık Fuar ve Kongresi'nde biraraya gelecek.

01.12.2015 12:24

Sağlık sektörü profesyonelleri, kamu otoriteleri, tedarikçiler ve uluslararası distribütörler, Medexcon 2015 Sağlık Fuar ve Kongresi'nde biraraya gelecek.

Sağlık Fuarı ve Kongresi yarın Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre ve Fuar Merkezi'nde başlayacak.

Etkinlikte, sağlık teknolojilerinin ve tıbbi cihaz sektörünün geleceği, hastanelerde bilişim teknolojileri, sağlıkta gelecek vizyonu, sağlık sektöründe kadın dokunuşu, inovasyonel sağlık akımları, güncel Sosyal Güvenlik Kurumu mevzuat ve uygulamaları konuları değerlendirilecek. Ayrıca katılımcılar, sağlık alanındaki teknolojiler hakkında bilgi edinme olanağı bulacak.

Medexcon 2015, Türkiye'deki sağlık turizmi potansiyelini değerlendirmek ve sağlık teknolojilerini yerinde görmek isteyen yerli ve yabancı tedarikçilerle, sektördeki önemli oyuncuları buluşturacak.

Sağlık sektörü profesyonelleri, kamu otoriteleri, tedarikçiler ve uluslararası distribütörlerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan etkinlik, 4 Aralık'ta son bulacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Sağlıkçılar Kongrede Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement