Yıldız Holding, "Uluslararası İş Ödülleri" Yarışmasında Beş Ödül Topladı - Son Dakika
Ekonomi

Yıldız Holding, "Uluslararası İş Ödülleri" Yarışmasında Beş Ödül Topladı

Yıldız Holding, bu yıl onuncusu düzenlenen Uluslararası İş Ödülleri'nde (International Business Awards) 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 5 ödülle döndü.

16.08.2013 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldız Holding, bu yıl onuncusu düzenlenen Uluslararası İş Ödülleri'nde (International Business Awards) 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 5 ödülle döndü. Bu yıl 50 farklı ülkeden 3.300 projenin başvurduğu Uluslararası İş Ödülleri'nde "Ülker Çocuk Sinema Şenliği", "Metro Enerji Testi 2 - Metrosiklet" ve "Çokokrem ile Doğu'dan Batı'ya Türkiye'nin Kahvaltısı" projeleri ödüle layık görüldü.

İSTANBUL yarışmasında 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam beş ödül aldığı açıklandı. Holdingin çocuklara yönelik düzenlediği "Ülker Çocuk Sinema Şenliği", Ülker Metro'nun "Metrosiklet" projesi ve "Çokokrem ile Doğu'dan Batı'ya Türkiye'nin Kahvaltısı" projeleri, dünya çapında 300 yöneticinin yaptığı değerlendirme sonucu altın, gümüş ve bronz ödüllere layık görüldü. Stevie's tarafından düzenlenen "Uluslararası İş Ödülleri", dünyanın en kapsamlı iş ödülü programı olma özelliği ile biliniyor. Uluslararası İş Ödülleri, dünya genelinde başarılı projelere imza atan kişi ve markaların işlerinin ödüllendirilmesi amacıyla 2002 yılından bu yana düzenleniyor. Ödüller, çeşitli ülkelerden 300 yöneticinin yaptığı değerlendirme sonucu belirleniyor. Yıldız Holding'den verilen bilgiye göre, bu yıl 50 farklı ülkeden 3bin 300 projenin başvurduğu Uluslararası İş Ödülleri'nde "Ülker Çocuk Sinema Şenliği", "Metro Enerji Testi 2 - Metrosiklet" ve "Çokokrem ile Doğu'dan Batı'ya Türkiye'nin Kahvaltısı" projeleri ödüle layık görüldü.

-ÜLKER ÇOCUK SİNEMA ŞENLİĞİ-

6 yılda Türkiye çapında toplam 912 bin kişiye ulaşan Ülker Çocuk Sinema Şenliği, iki farklı kategoride ödüllendirildi. Proje, "İletişim ve Halkla İlişkiler - Etkinlik" kategorisinde "Altın Stevie", "İtibar/Marka Yönetimi" kategorisinde de "Gümüş Stevie" kazandı.2012 yılında dünyada bir ilke imza atarak hayata geçirilen, Ülker Metro'dan elde edilen enerji ile çalışan Metrosiklet Projesi ise, "İletişim ve Halkla İlişkiler - Tüketici Ürünleri Pazarlama" kategorisinde "Altın Stevie","Yılın Marka Deneyimi" kategorisinde ise "Gümüş Stevie" kazandı. Ülker Çokokrem'in Erzurum, Trabzon, Gaziantep, Kayseri, Antalya, İstanbul ve İzmir'de düzenlediği ve 2 bini aşkın misafirin aynı anda kahvaltı ettiği Çokokrem ile Doğu'dan Batı'ya Türkiye'nin Kahvaltısı projesi de "En İyi Marka Deneyimi Etkinliği" kategorisinde "Bronz Stevie" kazandı.(ANKA)

NÇ/HF - İstanbul

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Yıldız Holding, 'Uluslararası İş Ödülleri' Yarışmasında Beş Ödül Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement