18 Yaşında, Yeni Yılın İlk Bebeğini Dünyaya Getirdi - Son Dakika
Güncel

18 Yaşında, Yeni Yılın İlk Bebeğini Dünyaya Getirdi

18 Yaşında, Yeni Yılın İlk Bebeğini Dünyaya Getirdi

Eskişehir'de 18 yaşındaki Buket Sarı, kentte yeni yılın ilk bebeğini sezaryenle dünyaya getirdi.

01.01.2012 15:56

Eskişehir'de 18 yaşındaki Buket Sarı, kentte yeni yılın ilk bebeğini sezaryenle dünyaya getirdi. Eşinin de kendisiyle aynı yaşta olduğunu söyleyen Buket Sarı, 2 kilo 600 gram ağırlığında 48 santimetre boyundaki kızına Naz adını verdiklerini söyledi.

Eskişehir Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi yetkilileri, yılın ilk sezaryenle ve normal doğum sonucunda dünyaya gelen bebeklerin kız olduklarını belirtti. Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne getirilen Buket Sarı, saat 00.10'da 2 kilo 600 gram ağırlığında 48 santimetre boyunda kız bebeğini dünyaya getirdi. Eskişehir'de bir iletişim şirketinde çalışan eşi Anıl Sarı'nın da 18 yaşında olduğunu söyleyen Buket Sarı, "17 yaşındayken evlendim, 18 yaşında anne oldum. Çok mutluyum. Bu yaşta annelik duygusunu tattım. Yaşım çok genç. Bebeğim büyünce onunla anne- kız değil, abla- kardeş, arkadaş gibi olacağız" dedi.

Aynı hastanede saat 00.45'te de 24 yaşındaki Özlem Baş ise normal doğum sonucunda 3 kilo 615 gram ağırlığında 51 santimetre boyunda kız bebek dünyaya getirdi. İkinci çocuğunu dünyaya getirdiğini belirten Özlem Baş, eşi Fatih ile birlikte bebeklerine Reyyan Nur adını vereceklerini söyledi. - Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 18 Yaşında, Yeni Yılın İlk Bebeğini Dünyaya Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement