19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na Doğru

Bartın Valisi Nusret Dirim, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

18.05.2018 15:02

Bartın Valisi Nusret Dirim, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Dirim, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'da başlattığı bağımsızlık hareketinin, milletin azim ve kararlılığıyla birleşerek tüm yurtta dalga dalga yayıldığını ve milli mücadele sonucunda zaferle sonuçlandığını ifade etti.

Bu günün, gençlere bayram olarak armağan edilmesinin de gençlere verilen önemin ve değerin bir göstergesi olduğunu ifade eden Dirim, şunları kaydetti:

"Hiç kuşkusuz ki geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz, içinde taşıdıkları sevgi ve heyecanla ülkemizin kalkınmasına katkı verecek en önemli hazinelerimizdir. Bunun için gençlerimizi çağdaş bilimin ve teknolojinin ışığında yetiştirerek onların sosyal, kültürel gelişimlerini sağlamanın ve ülkesine yararlı, manevi değerlerle donanmış, bireyler olarak hayatlarının her alanında etkin rol almalarına imkan vermenin gayreti içerisinde olmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsızlık uğrunda can veren şehitlerimizi rahmetle anıyor, muhterem gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement