2 Milyon Lira Mirası 9 Ayda Bitiren Adanalı, Hırsızlık Yaparken Yakalandı - Son Dakika
Güncel

2 Milyon Lira Mirası 9 Ayda Bitiren Adanalı, Hırsızlık Yaparken Yakalandı

Adana'da kamyonetlerin akülerini çalarken yakalanan ve emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanan zanlının, babasından kalan 2 milyonluk mirası 3 ay içinde bitirdiği ortaya çıktı.

18.09.2018 09:20  Güncelleme: 10:16

Adana'da, hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan, uyuşturucu bağlımlısı olduğu iddia edilen Ziya Gökhan Atalan (21), babasından miras kalan 2 milyon lirayı 3 ay içinde bitirince, tekrar hırsızlık yaptı. Kamyonetlerin aküsünü çalarak 50 ila 100 lira arasında satan Atalan, tutuklandı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ELE VERDİ

Olay, Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi'nde meydana geldi. Sebze halinde farklı günlerde, 3 kamyonetin aküleri çalındı. ihbar üzerin çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. İzlenen görüntülerde, aküleri hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunun Ziya Gökhan Atalan'ın çaldığını belirledi. Polis, şüpheliyi suçüstü yakalakamak için hırsızlık olaylarının yaşandığı bölgede önlem aldı. Tekrar sebze haline gelen Atalan yakalanarak gözaltına alındı.

2 Milyon Lira Mirası 9 Ayda Bitiren Adanalı, Hırsızlık Yaparken Yakalandı

2 MİLYONLUK MİRASI 3 AY İÇİNDE BİTİRDİ

Emniyete götürülen Atalan'ın, 9 ay önce ölen babasından 2 milyon liralık miraz kaldığı ortaya çıktı. Parayı aldıktan sonra 3 ay boyunca lüks bir hayat süren Ziya Gökhan Atalan'ın bar ve gazinolarda eğlendiği ve pahalı otomobiller kiralayıp tatile gittiği saptandı. Bu süre içerisinde 2 milyon lirayı bitiren Atalan'ın parasız kaldığı için tekrar hırsızlık yapmaya başladığı anlaşıldı.

2 Milyon Lira Mirası 9 Ayda Bitiren Adanalı, Hırsızlık Yaparken Yakalandı

SUÇUNU KABUL ETTİ

Aynı zamanda uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Ziya Gökhan Atalan, emniyetteki sorgusunda suçlamaları kabul etti. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ziya Gökhan Atalan, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

2 Milyon Lira Mirası 9 Ayda Bitiren Adanalı, Hırsızlık Yaparken Yakalandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 2 Milyon Lira Mirası 9 Ayda Bitiren Adanalı, Hırsızlık Yaparken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (81)

  • YOZGAT LI: Adı üstünde adana...aklınıza gelebilecek her olay olur...Dünyada Çin Türkiye de Adana 17 9 Yanıtla
  • Deha: Adanalı???? Üstü kalsın memleketin en bozuk kenti. Brezilyadan farkı yok. Giderseniz geçip gidin durmayın bile 22 4 Yanıtla
    Tr80 : Zihniyetin yüzünden bu ülkede birlik beraberlik olmaz senin gibi insanlar bu ülkeyi bölmeye çalışır. Vede Adana büyük bir il bir çok fabrika ve tarım arazisi var sen anlamasın bunları. Küçük beyninde yaşamaya devam et. 0 6 Aliço: Tr80 galiba sen arkadaşı anlamamışsın. Fabrikanız, yolunuz, suyunuz ekmeğiniz yok demiyor. Dediği sadece ADANA'dan adammm çıkmaz diyor. 3 1 .........: Tr 80 .hic kizma ama dehaya katiliyorum bilader adanayi hic ovme hersey ortada karilarini degistiren gaspcihirsiz katil babasini anasini vuran hele gene uyusturucunun en cok dondugu yer hic olmaz sevimsiz cok resmen brezilya neyini sevelim oranin aman aman kalsin bilader uzak olsun adana madana ne halt yerlerse yesinler isimiz olmaz oyle yerle 2 1
  • andsmero beren: adanayı yakın dıyorum sıze yada surıyeye verın bu sehrı ıstemıyoruz adanalıları 11 13 Yanıtla
  • Fatih: Adanayi verip afrini alalim yeter ya 12 9 Yanıtla
  • Adanalı: o miras bana kalsaydı fabrika kurup milletime faydalı olurdum 13 7 Yanıtla
    adana: 2 milyona dükkan açılıyor fabrikanın kirasını zor öder 0 0 Rizeli: Ladin içki süründürür 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement