2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Ankara'nın AK Parti Çubuk belediye başkan adayı Tuncay Acehan, resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanlığını kazandığını açıkladı.

31.03.2014 03:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın AK Parti Çubuk belediye başkan adayı Tuncay Acehan, resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanlığını kazandığını açıkladı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, oy tasnifi sonucunda, kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı Tuncay Acehan belediye başkanı oldu.

Acehan, yaptığı açıklamada, bundan sonra sadece partisinin değil tüm Çubuk'un başkanı olacağını belirterek, "Uzun süren bir seçim süreci yaşadık. 1 Ekim 2014 tarihinden bu tarafa devam eden önce aday adaylığı, daha sonra adaylık süreci ve yarış bu gün sonuçlanmış oldu" dedi.

Acehan, kendisini destekleyen herkese teşekkür ederek, "Artık yarış noktalandığına göre, bundan sonra Çubuk için çalışma vaktidir. Teşkilatımızla birlikte inşallah il ve genel merkezimin desteği ile Çubuk'umuzu ayağa kaldıracak projelerimizle birlikte çalışmaya gayret edeceğiz" dedi.

-Tuncay Acehan'ın özgeçmişi

1958 yılında Çubuk'ta dünyaya gelen Acehan, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. 1983 yılında Datça Sağlık Ocağı Tabibi olarak ilk resmi görevine başlayan Acehan, 1999-2005 yılları arasında Çubuk Devlet Hastanesinde çalıştı. Çubuk'ta 20 yıl boyunca kurucusu olduğu özel bir tıp merkezinde hem yönetici hem de tabip olarak görev yaptı. 2008 yılından bu yana AK Parti Çubuk İlçe Başkanı olarak görev yapan Acehan, evli ve 4 çocuk babası. Acehan, İngilizce biliyor. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement