30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ile AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayımladı.

29.08.2017 11:56

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ile AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayımladı.

Köktaş, mesajında, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğindeki aziz milletin, hiçbir gücün Türk milletini esir alamayacağını dünyaya ilan ettiği 30 Ağustos Zaferi'nin 95. yıl dönümünü kutlamaktan duyduğu memnuniyeti kaydetti.

30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesinin, aziz milletin en zor şartlar karşısında bile her zaman mücadeleden vazgeçmeyeceğini, vatanını, toprağını, bayrağını ve hürriyetini canı pahasına koruyacağının kanıtlarından biri olarak tarihe geçtiğini vurgulan Köktaş, mesajında şunlara yer verdi:

"Bugün de aynı azim ve ruh ile vatanımızın her köşesinde refah ve huzur ikliminin hakim olması, cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılınması ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşımak için var gücümüzle çalışıyor, istiklalimizi ve demokrasimizi tehdit eden bütün şer odakları karşısında azim ve kararlılıkla mücadele ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün hemşehrilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum. Bu zaferi bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü, birliği ve huzuru için canlarını veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ise 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türk milletinin bağımsızlık inancı ve vatan sevgisinin önünde hiçbir gücün duramayacağını belirterek, bu inancın 30 Ağustos'ta tüm dünyaya bir kez daha kanıtladığını aktardı.

Hiçbir zaman esareti kabul etmeyen Türk milletinin, vatan toprakları için gösterdiği onurlu mücadelenin zaferinin 30 Ağustos'ta kutladığını bildiren Göksel, şunları kaydetti:

"Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kalbinde iman, yüreğinde vatan sevgisi taşıyan milletimiz tüm dünyaya bağımsızlığından ve istiklalinden vazgeçmeyeceğini 95 yıl önce ilan etmiştir. Bağımsızlığı uğruna kanının son damlasına kadar gözünü kırpmadan vatanını savunan Türk milleti şanlı bir zafer ile destan yazmıştır. Yüce milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan uğruna canını veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet gazilerimize ve şehit ailelerimize sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement