Kırşehir Davalarının Birleştirilmesi Talep Edildi - Son Dakika
Güncel

Kırşehir Davalarının Birleştirilmesi Talep Edildi

Kırşehir Davalarının Birleştirilmesi Talep Edildi

Kırşehir'de 8 Eylül tarihinde yaşanan eylemlerinde HDP binasının taşlanması ve yakılması davası ile Gül kitabevinin yakılması davasının birleştirilmesi talep edildi.

21.11.2015 16:00  Güncelleme: 16:23

Kırşehir 3. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen HDP binasının taşlanması ve yakılması davasında avukatlar, davanın Gül kitabevinin yakılmasına ilişkin davayla birleştirilmesini istedi.

"DAVANIN AĞIR CEZAYA ALINMASINI İSTEDİK"

16 Tutuklunun bulunduğu davanın neden birleştirilmesi gerektiğini anlatan avukat Saim Özdemir, "Davaların birleştirilmesini talep ettik. Hukuki olarak da birleştirilmesi gerekir, Kırşehir'de yaşanan olaylar zincirleme şekilde meydana gelmiştir. Biz davaların Ağır Ceza Mahkemesine alınmasını da talep ettik" dedi.

16 TUTUKLU VAR

HDP binasının taşlanması ve yakılmasıyla ilgili 3 tutuklu bulunurken, Gül kitabevinin yakılması davası ile ilgili 6, Kırşehir'de diğer iş yerlerinin kundaklanması ve yakılmasıyla ilgili toplamda 16 tutuklu bulunuyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kırşehir Davalarının Birleştirilmesi Talep Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • MHP: Bence artık savaş zamanı bizde Kürtler elimizdekini almayaalişiyo bizim millette ona yardımcı oluyo nalet olsun boyle yonetıme 0 0 Yanıtla
  • Mert demirbilek: Hdp artık cıvıtti masum rolü oynamayi bırakın olan oldu ağır cezada birleşmesi gerekmiyor binanin içinde Abdullah öcalanin fotoğrafının bulunması ne anlama geliyor siz söyleyin 0 0 Yanıtla

Advertisement