8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika
Güncel

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Bilecik Valiliği'nde görev yapan kadınları makamında kabul etti.

08.03.2018 15:50

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Bilecik Valiliği'nde görev yapan kadınları makamında kabul etti.

Vali Büyükakın, kadınların sadece bir gün değil her gün özel, değerli ve saygın olduğunu ifade ederek, 8 Mart'ın kadınların sosyal, ekonomik, siyasi alanlardaki varlıklarına ve bu alanlardaki eşitlik arayışlarına dikkat çekmesi açısından önemli bir gün olduğunu söyledi.

Türkiye'de ve dünyada bugün kadınların her alanda görev aldığını ve başarılı işlere imza attığını vurgulayan Büyükakın, "Kadınların ekonomide, siyasette ve sosyal alanda aktif olmalarını ve iyi bir eğitim almalarını çok önemsiyorum. Bu konuda kadınlarımızın her zaman yanındayız. Devletimiz, sivil toplum kuruluşları ve tabi ki kadınlarımız bu konuda önemli adımlar attı ve atmaya devam ediyor. Kadınlarımız her alanda varlığını daha fazla hissettirmeye başladı." diye konuştu.

Bir süre sohbet eden Büyükakın, kadın personellere karanfil verdi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı ise belediyede çalışan kadın personeli makamında kabul ederek, günlerini kutladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş da kurumda çalışan kadınların bürolarını ziyaret ederek, kırmızı karanfil takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement