Ağrı'daki pazar esnafı dünkü haberlere yalanlama - Son Dakika
Güncel

Ağrı'daki pazar esnafı dünkü haberlere yalanlama

Ağrı\'daki pazar esnafı dünkü haberlere yalanlama

Ağrı'daki pazar esnafı, dün havuz medyasının "Ağrı'da pazar esnafı belediyeyi protesto edip, belediye Eşbaşkanı Sırrı Sakık'ı istifaya çağırdı" başlığı ile servis ettiği haberi yalanladı.

20.04.2016 15:01  Güncelleme: 15:08

Yalan haberlerin dayandırıldığı Metin Kovan adlı pazar esnafı, havuz medyasının konuşmasını çarptırdığını söyleyerek, kendilerine yardım eden belediyenin yanında olacaklarını belirtti.

Ağrı'da, dün yaşadıkları sıkıntılara ilişkin eylem gerçekleştiren pazar esnafı, havuz medyası tarafından "Ağrı'da pazar esnafı belediyeyi protesto edip, belediye eşbaşkanı Sırrı Sakık'ı istifaya çağırdı" şeklinde servis edilen haberleri yalanladı. Ağrı Belediye Eşbaşkan Yardımcısı Halef Keklik ile DBP'li belediye encümenleri bugün Semt Pazar'ındaki esnafı ziyaret ederek, sıkıntıları dinledi. Yapılan ziyareti memnuniyet ile karşılayan Semt Pazar'ı esnafı, dün yapılan eylemin havuz medyası tarafından çarptırıldığını belirterek, yaşadıkları sıkıntıların belediyenin çözmeye çalıştığını aktardı.

'Söylediklerim ile yazılanlar aynı değil'

Kendilerine havuz medyası tarafından komplo kurulduğunu ifade eden pazar esnafı Metin Kovan, sözlerini çarpıtan havuz medyasına tepki gösterdi. Verdiği demeç ile yazılanların aynı olmadığını söyleyen Kovan, "Akşam internette baktım benim adıma bir sürü şey yazılmış. Kesinlikle Sırrı bey istifa etsin demedim. Dünkü olaydan memnun değiliz. Çünkü konuşmamız çarptırıldı. Hep belediyemizin arkasında olduk. Bundan sonra da belediyemiz ve başkanlarımızın arkasında olcağız" diye konuştu.

Pazar esnafının sıkıntılarını dinleyen belediye Eşbaşkan yardımcısı Halef Keklik ise, seyyar satıcılar konusunda titiz bir çalışma yaptıklarını ve kamyonlar ile satıcılık yapanları engellemek için de önlemler aldıklarını dile getirdi. Pazar esnafının sorunlarını kısa bir sürede çözeceklerinin sözünü de veren Keklik, hep birlikte sorunların üstesinden geleceklerini vurguladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağrı'daki pazar esnafı dünkü haberlere yalanlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement