Ahmetli'de İtfaiye Eğitimleri Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Ahmetli'de İtfaiye Eğitimleri Sürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Ahmetli Amirliği ekipleri, Hükümet Konağı'nda görevli personeller ve Anadolu Lisesi öğrencilerine yangından korunma ve yangın sonrasında yapılaması gereken konular hakkında teorik ve uygulamalı bilgiler verdi.

06.03.2018 14:46

İtfaiye Dairesi Başkanlığı Ahmetli Amirliği ekipleri, kullandıkları araç gereç ve teçhizatı tanıtmak ve olası yangın durumları karşısında yapılması gerekenleri öğretmek amacıyla Ahmetli Hükümet Konağı'nda görevli personeller ve Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik olarak etkinlik düzenledi.

Dünya standartlarının 5 ila 7 dakika arasında değişen yangına müdahale hızını standartların altına inerek 3 ile 5 dakikaya düşüren Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nın verdiği teorik eğitimleri can kulağı ile dinleyen katılımcılar, uygulama eğitimi ile de olası yangın durumunda yapılması gereken davranışlar ve uzak durulması gereken durumları öğrendi. Ahmetli İtfaiye Amirliği'nin bilgilendirici eğitimlerinin devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ahmetli'de İtfaiye Eğitimleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement