AK Parti'den Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Güncel

AK Parti'den Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu'na Ziyaret

AK Parti\'den Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu\'na Ziyaret

AK Parti Şahinbey Kadın Kolları Başkanı Şükran Yılmaz, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu ziyaret etti.

12.10.2016 14:57

AK Parti Şahinbey Kadın Kolları Başkanı Şükran Yılmaz, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tahmazoğlu, Yılmaz ve teşkilat üyelerini Belediye Meclisi Salonu'nda ağırladı.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, kadın kollarıyla yaptığı istişarede Şahinbey ilçesinde yürütülen çalışmaları ve projeleri anlattı.

Tahmazoğlu, AK Parti Kadın Kollarının çalışmalarından ve sosyal belediyecilik anlamında verdikleri destekten oldukça memnun olduğunu belirtti.

AK Parti Kadın Kolları ile aile ziyaretleri yaptıklarını anlatan Tahmazoğlu, "Kadın Kollarımızın da yardımıyla yardıma muhtaç ailelere ulaşarak onların sorunlarını dinliyor ve çözüm buluyoruz. Amacımız el ele vererek, Gaziantep ve Şahinbey'in sorunlarına çözüm bularak yeni projeler üretmek." açıklamasında bulundu.

AK Parti Şahinbey Kadın Kolları Başkanı Yılmaz da Tahmazoğlu'nun Şahinbey ilçesine kalıcı eserler bıraktığını belirterek, "Her zaman halkın yanında olan Başkan'ın çalışmalarını yakından takip ediyor ve destekliyoruz. Kadın Kolları olarak kendisinin fikirlerinden ve tecrübelerinden de faydalanıyoruz. Sayın Başkanımıza çalışmalarında başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti'den Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement