AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, Sivas'ta - Son Dakika
Güncel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, Sivas'ta

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Sivas'ın Suşehri ilçesinde, il genel meclis üyesi Ali Yaman'ın kızının düğününe katıldı.

16.08.2014 23:49

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Sivas'ın Suşehri ilçesinde, il genel meclis üyesi Ali Yaman'ın kızının düğününe katıldı.

Erdem, ilçedeki bir kafeteryada düzenlenen düğünde Elif Merve Yaman ve Emre Yürek çiftine bir ömür boyu mutluluk diledi.

Genç çiftten 5 çocuk isteyen Erdem, "Başbakanımız bu tür programlarda, özellikle çocukla ilgili gençlerimize mesaj verir. Bir milletin zenginliği genç nüfustur. Ama şimdi bizler genç çiftlerimizden en az 3 diyorduk ama şimdi o da kesmiyor, 5'e kadar çıktık. Bir çocuk sağlıklı yetişmez, bir çocuk olursa garip, 2 olursa rakip, 3 olursa denge, 4 olursa bereket olur. 5 ise Allah kerim" diye konuştu.

Erdem, cumhurbaşkanı seçiminde desteklerinden dolayı Suşehri, Akıncılar, Koyulhisar ve Gölova ilçelerine teşekkür ederek, "10 Ağustos'ta yapılan cumhurbaşkanı seçiminde, Başbakanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a büyük destek verdiler. Bugüne kadar verdiğiniz destekten hiç mahcup olmadık. İnşallah bundan sonrada mahcup olmayacağız. O amaçla çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Erdem, gelin ve damada düğün hediyesi de verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, Sivas\'ta
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, Sivas'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement