AK Parti Kırşehir Milletvekili Çetinkaya Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Kırşehir Milletvekili Çetinkaya Mazbatasını Aldı

AK Parti Kırşehir Milletvekili Çetinkaya Mazbatasını Aldı

AK Parti'den Kırşehir Milletvekili seçilen avukat Salih Çetinkaya, kalabalık bir partili topluluğu ile birlikte Kırşehir Adalet Sarayına gelerek mazbatasını aldı.

12.06.2015 16:05  Güncelleme: 16:11

Ak Parti'den Kırşehir Milletvekili seçilen avukat Salih Çetinkaya, kalabalık bir partili topluluğu ile birlikte Kırşehir Adalet Sarayı'na gelerek mazbatasını aldı.

Kırşehir'de 136 bin 130 geçerli oydan 54 bin 235'ini alarak AK Parti'den Kırşehir Milletvekili seçilen Salih Çetinkaya, Kırşehir Adalet Sarayı'nda düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Burada bir açıklama yapan Salih Çetinkaya, kendisine seçimlerde destek veren, vermeyen herkese teşekkür etti. Çetinkaya, "Halkımızın oylarıyla partimden birinci sıra milletvekili olarak mazbatamı aldım. Kırşehir'e ve seçmenimize hayırlı olsun. Bizlerden önce vekillik yapan kardeşlerimize teşekkür eder, yeni hizmet bayrağını biz aldık. Sizlere her zaman güven duyan, destekleyen hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Onların bu güvenine layık olmaya çalışacağım" dedi.

Salih Çetinkaya, mazbatasını aldıktan sonra Kırşehir Adliyesi önünde toplanan partililerle birlikte anı fotoğrafı çektirdi. - Kırşehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti Kırşehir Milletvekili Çetinkaya Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • RECEP HOCA KAMANDAN: EMEĞİN KARŞILIĞI BU İŞTE.....HAYIRLI OLSUN.... 0 0 Yanıtla

Advertisement