AK Parti'nin Ankara Adayı Özhaseki, Gökçek'in Kendisi Hakkında Attığı Tweetleri Silmesiyle İlgili Açıklama Yaptı - Son Dakika
Güncel

AK Parti'nin Ankara Adayı Özhaseki, Gökçek'in Kendisi Hakkında Attığı Tweetleri Silmesiyle İlgili Açıklama Yaptı

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek'in kendisi hakkında attığı tweetleri silmesiyle ilgili açıklama yaptı. Özhaseki, "Sayın Melih Gökçek'le 25 yıla dayanan bir arkadaşlığımız var. (Tweetleri neden sildi?) Onu konuşmadık." dedi.

21.12.2018 21:14  Güncelleme: 00:25

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Melih Gökçek'in kendisi hakkındaki "Ankaramızın adayı Sayın Mehmet Özhaseki. Sayın Özhaseki'ye, diğer adaylara ve ittifakın adaylarına başarılar diliyorum" tweetini kaldırmasıyla ilgili, "Sayın Melih Gökçek'le 25 yıla dayanan bir arkadaşlığımız var. (Tweetleri neden sildi?) Onu konuşmadık. İlk görüşmemizde konuşacağız." dedi.

"MAL BULMUŞ MAĞRİBİ GİBİ SALDIRDILAR"

Özhaseki, katıldığı canlı yayında, Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek'in Twitter'da kendisi ile ilgili attığı tweetleri silmesiyle ilgili konuştu. Özhaseki, "Sayın Melih Gökçek'le 25 yıla dayanan bir arkadaşlığımız var. CHP'nin yandaş gazetesi mal bulmuş mağribi gibi saldırdılar bu işe. (Tweetleri neden sildi?) Onu konuşmadık. İlk görüşmemizde konuşacağız." dedi.

Özhaseki'nin konuşmasından satırbaşları:

"PROJELERİM ASLA İNŞAAT ODAKLI OLMAYACAK"

(Gökçek'ten farkınız ne?) Her yiğidin yoğurt yiyiş tarzı var. Polemiklerden uzak durup, hizmete yöneldim. Bu süreçte siyasiler bana sataştılarsa sadece cevap hakkımı kullandım. İşimi yaptım. Bu benim tarzım. Şehri beraber yönetmeyi çok seviyorum. Kendi şehrimde ne kadar sivil toplum örgütü varsa onlara danışarak yaptım. Şoförler hakkında karar vereceksem onlarla konuşup, ikna etmişimdir. Ortak kültürle, biz kültürüyle yönetmeyi seviyorum. Projelerim asla inşaat odaklı olmayacak.

"ORAYA DALDIĞINIZ ZAMAN KENDİNİZİ KAYBEDİYORSUNUZ"

(Tweet atmayı düşünüyor musunuz?) Hayır hiç sevmiyorum. Atmayacağım. Orada başka bir alem var. Oraya daldığınız zaman kendinizi kaybediyorsunuz, orada uzak durmakta fayda var.

"Sayın Gökçek'ten destek tweeti bekliyor musunuz? Kendisinin göz rahatsızlığı varmış." sorusuna ise, "Kendisine programdan çıkınca bir geçmiş olsun derim.

NE OLMUŞTU?

Melih Gökçek AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki için ''AK Partimizin 60 Belediye Başkan Adayı belli oldu. Ankaramızın adayı Sayın Mehmet Özhaseki. Sayın Özhaseki'ye, diğer adaylara ve ittifakın adaylarına başarılar diliyorum" ifadelerini kullanmıştı. Gökçek, daha sonra attığı bu tweetleri silerek "Gökçek, Özhaseki'ye verdiği desteği geri çekti" tartışmalarına neden olmuştu.

AK Parti\'nin Ankara Adayı Özhaseki, Gökçek\'in Kendisi Hakkında Attığı Tweetleri Silmesiyle İlgili Açıklama Yaptı

Son Dakika Güncel AK Parti'nin Ankara Adayı Özhaseki, Gökçek'in Kendisi Hakkında Attığı Tweetleri Silmesiyle İlgili Açıklama Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement