Ak Partili Meclis Üyesi Melike Doğru Meclis Toplantısında - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Meclis Üyesi Melike Doğru Meclis Toplantısında

Ak Partili Meclis Üyesi Melike Doğru Meclis Toplantısında

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısına katılan Soma Kömür İşletmeleri A.Ş.'nin tutuklu genel Müdürü Ramazan Doğru'nun eşi AK Parti'nin Somalı meclis üyesi Melike Doğru sessiz bir şekilde meclis salonundan ayrıldı.

15.10.2014 17:48  Güncelleme: 10:08

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısına katılan Soma Kömür İşletmeleri A.Ş.'nin tutuklu genel Müdürü Ramazan Doğru'nun eşi AK Parti'nin Somalı meclis üyesi Melike Doğr, sessiz bir şekilde meclis salonundan ayrıldı. Doğru'yu fotoğraflayan gazetecilere Gölmarmara Belediye Başkanı AK Partili Kamil Öz tepki gösterdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı MHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısına, geçen 13 Mayıs'ta yaşanan Soma maden faciasında 301 madencinin hayatını kaybettiği Eynez Maden Ocağı'nı işleten Soma Kömür İşletmeleri A.Ş.'nin tutuklu genel Müdürü Ramazan Doğru'nun eşi Melike Doğru da katıldı. Maden faciasından sonra büyükşehir meclis toplantılarına katılmayan Soma'dan AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Melike Doğru, raporunun bitmesinin ardından Eylül ve Ekim ayı büyükşehir meclis toplantılarında yerini aldı. Toplantı sonrasında sessiz bir şekilde meclis salonundan ayrılmak isteyen Melike Doğru'nun fotoğrafını çekmek isteyen gazetecilere, AK Partili Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz tepki gösterdi. Başkan Öz, "Neden çekiyorsunuz? O fotoğrafları sileceksin" derken, Doğru ise yaşanan tartışma sırasında gözlerden kaybolarak meclis salonu önünden ayrıldı.

İMAR PLANI GÖRÜŞÜLDÜ

Hafsa Sultan Mahallesi'ne yapılacak revizyon imar planının görüşüldüğü toplantıda, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, her geçen gününün kayıp olduğunun altını çizerek, Büyükşehir Belediyesi'nin arsa sahipleriyle görüşeceğini vurguladı. Başkan Ergün, "Bu konuda elbette vatandaşlarla görüşülecektir. Orada kimin ne hakkı var tüm bilgileri tapu müdürlüğünden alabilirsiniz. Sonuçta bir proje uygulaması söz konusu ve yetkimiz dahilindeyse de tüm görüşmeler yapılacaktır" diye konuştu.

İlçelerdeki imar plan değişikliklerine yönelik pek çok maddenin görüşüldüğü toplantıda Büyükşehir Belediyesi ile ilçeler arasındaki cadde ve ana arterler konusundaki paylaşımlara yönelik de konular görüşüldü. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ilçe belediyelerinin çoğu ile mutabakata vardıklarını, bu ay içerisinde netleşme sağlandığı takdirde kimin nerede hangi noktada yetkili olduğuyla ilgili belirsizliklerin ortadan kalkacağını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Meclis Üyesi Melike Doğru Meclis Toplantısında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement