Alanya Ayşe Hatun Önal Hayranlarını Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Alanya Ayşe Hatun Önal Hayranlarını Coşturdu

Alanya Ayşe Hatun Önal Hayranlarını Coşturdu

Ayşe Hatun Önal hayranlarını coşturdu *- ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde sahneye çıkan eski manken Ayşe Hatun Önal, şarkılarıyla hayranlarına keyifli saatler yaşattı.

26.07.2015 10:44

Ayşe Hatun Önal hayranlarını coşturdu

*- ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde sahneye çıkan eski manken Ayşe Hatun Önal, şarkılarıyla hayranlarına keyifli saatler yaşattı.

Mankenlik kariyerinin ardından 2004 yılında çıkardığı 'Çeksene elini' şarkısıyla müzik dünyasına adım atan Ayşe Hatun Önal, dün akşam Alanyalı hayranlarıyla buluştu. Bu yıl çıkardığı 'Güm Güm' adlı single ile yılın ilk 6 ayının en çok dinlenen şarkıcısı seçilen Ayşe Hatun Önal, Harry's Palm Beach'te sahne aldı. Yaklaşık 300 kişinin izlediği konsere hit parçası 'Çak Bir Selam' ile başlayan Ayşe Hatun Önal şarkı aralarında yaptığı danslarla da alkış aldı.

Derin göğüs dekolteli yeşil mini elbisesiyle dikkati çeken Önal, kendi parçalarının yanı sıra diğer şarkıcılara ait pop şarkılarını da seslendirdi. Konser sırasında sıklıkla Alanya'nın çok sıcak olduğunu söyleyen Ayşe Hatun Önal, yaklaşık 1 saat sahnede kaldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya Ayşe Hatun Önal Hayranlarını Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement