Anamur'da Kaçak Kereste Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Anamur'da Kaçak Kereste Operasyonu

Anamur\'da Kaçak Kereste Operasyonu

Mersin’in Anamur ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Yıldırım’ın kardeşi Özcan Yıldırım’a ait hizar atölyesinde kaçak kereste ele geçirildi.

14.08.2014 18:21

Mersin'in Anamur ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Yıldırım'ın kardeşi Özcan Yıldırım'a ait hizar atölyesinde kaçak kereste ele geçirildi.

Anamur Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, hızar atölyesinde kaçak kereste ile ilgili tutanak tanzim ederken Anamur Cumhuriyet Savcılığı da konuyla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Anamur Orman İşletme Müdürü Hüseyin Meteris, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, kereste kaçakçılığı olayını doğrulayarak, "Kaçak kereste iş yerinde yakalanmıştır, görevli memurlarımız tutanak altına aldı ve tutanağın iptali imkansızdır. Çünkü savcılık izni ile içeri girilmiştir, örtbas etmemiz zaten olmaz. Şu anda kamere kayıtları ve görgü tanıkları araştırıyoruz. Şahıslar haberlerinin olmadığını söylüyorlar. Kurum olarak araştırmamız devam ediyor" dedi.

AHMET YILDIRIM'DAN "KOMPLO" İDDİASI

Olay ile ilgili açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Yıldırım da, "Ben olayı duydum çok üzüldüm. Şehir dışındayım kardeşimin hızar atölyesine birisi haberimiz yokken kaçak keresteleri koymuş. Kardeşimde kimin getirdiğini bilmiyor, ilgili kurumlar araştırsın bulsun kimin getirdiğini. Bu keresteyi başka yere de koyabilirler, senin evin önüne de koyabilirler. Bizim hızar atölyesine kim veya kimlerin koyduğunu bilmiyoruz, bizimle de ilgisi yok. İlgili kurumlar takip ediyor" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Anamur'da Kaçak Kereste Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement