Ankara'da Terör Örgütüne "Şafak Operasyonu" - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Terör Örgütüne "Şafak Operasyonu"

Başkentte İl Jandarma Komutanlığı'nın düzenlediği ve komandoların da katıldığı "Şafak Operasyonu"nda biri PKK/YDG-H'nin Ankara sorumlusu 3 kişi gözaltına alındı.

25.07.2015 13:15

Başkentte İl Jandarma Komutanlığı'nın düzenlediği ve komandoların da katıldığı "Şafak Operasyonu"nda biri PKK/YDG-H'nin Ankara sorumlusu 3 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Ankara İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü, jandarma komando ekipleri ve Yenimahalle İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ekiplerinin ortak yürüttüğü "Şafak Operasyonu"nda, PKK/YDG-H üyelerinin Yakacık Mahallesi'nde kaldıkları ikametlere baskın gerçekleştirildi.

Operasyonda terör örgütünün Ankara sorumlusu olduğu değerlendirilen M.A. (32) ile örgüt adına izinsiz gösteri ve yürüyüş yapmak, eylem ve etkinliklere katılmak, duvar yazıları eylemlerine katılmak suçlarından aranan M.A.Y. (23) ve bir kişi daha gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlardan biri daha sonra serbest bırakılırken, Ankara'da PKK/YDG-H yapılanması içerisinde oldukları, örgüte eleman kazandırdıkları, izinsiz eylemlere katıldıkları tespit edilen diğer örgüt üyeleri, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'da Terör Örgütüne 'Şafak Operasyonu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement