Servis Minibüsü ile Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Servis Minibüsü ile Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı

Servis Minibüsü ile Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı

Ankara'nın Kazan ilçesi yakınlarındaki servis minibüsü, karşı şeride geçmek isterken sürücüsünün sola dönüş sinyalini açık unutan otomobil ile çarpıştı.

20.01.2015 11:36  Güncelleme: 11:42

Ankara'nın Kazan ilçesi yakınlarında, içinde 18 kişinin bulunduğu servis minibüsü, kontrolsüz kavşakta karşı şeride geçmek isterken sürücüsünün sola dönüş sinyalini açık unutan otomobil ile çarpıştı. Kazada, 3'ü otomobilde olmak üzere 6 kişi yaralandı. Kaza, Ankara- İstanbul karayolunun Kazan İlçesi 35'inci kilometresindeki kontrolsüz kavşakta akşam saatlerinde meydana geldi. İçinde 18 kişinin bulunduğu ve Ankara istikametine giden Mutlu Gürbüz yönetimindeki 06 C 4800 plakalı Servis minibüsü, sola sinyalini açık unutup, dönüş yapacağını düşünerek kontrolsüz kavşakta yolun karşı şeridine geçmek isterken Sadık Gürbüz yönetimindeki 06 RLE 49 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kavşakta meydana gelen çarpışma sonucu otomobil sürücüsü Sadık Gerçek, içinde bulunan Hayrettin Işık ve Selahattin Keskin ile Servis minibüsündeki Mustafa Karataş, Zehra Bütün ve Ümit Saluhan yaralandı.

Yaralılar, ambulansla Ankara'daki çeşitli hastanelere kaldırılırken, hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Aynı noktada İki gün önce de 7 araç zincirleme kazada karışmıştı. Araç sürücüleri, aynı kavşakta her hafta kazanın yaşandığını belirterek biran önce önlem alınmasını istediler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Servis Minibüsü ile Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement