Ankara Tren Garı'ndaki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Ankara Tren Garı'ndaki Terör Saldırısı

Ankara Tren Garı önünde 10 Ekim 2015'te düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden 103 kişi, saldırının yedinci ayında Malatya'da anıldı.

10.05.2016 12:49

Ankara Tren Garı önünde 10 Ekim 2015'te düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden 103 kişi, saldırının yedinci ayında Malatya'da anıldı.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, partisinin il başkanlığında 10 Ekim'de yaşamını yitirenlerin ailelerine sabır dileyerek, ailelerin yaşadığı acıların tazeliğini koruduğunu söyledi.

Ateşin düştüğü yeri yaktığını ve en büyük acıyı ailelerin yaşadığını kaydeden Kiraz, "Yedinci ayında o gencecik fidanları sevgiyle ve hasretle anıyoruz. Her ay hem gençlik kollarımız hem partimiz anma etkinliği yapıyoruz. Her baktığımız yerde onların gözleriyle karşılaşıyoruz. Partimizde, meydanlarda anıları var. Onların anılarını yaşatmak adına her ay çeşitli etkinlikler düzenliyoruz." diye konuştu.

Kiraz, parti avukatlarının gönüllü olarak olayı takip ettiklerini aktararak, hukuki mücadeleyi devam ettireceklerini ifade etti.

CHP Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı İsmet Şahin ise Ankara'da tren garı önündeki patlamada 12 arkadaşlarının yaşamını yitirdiğini belirterek, ülke olarak en kanlı terör olayında, Malatya'dan 12 canlarını kaybettiklerini söyledi.

Anma etkinliğine CHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Banu Sevil, patlamada yaşamını yitirenlerin aileleri ve partililer katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara Tren Garı'ndaki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement