Antalya'da Şüpheli Ölüm - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Şüpheli Ölüm

Antalya\'da Şüpheli Ölüm

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde mekancı olarak tabir edilen 65-70 yaşlarında bir kişi, metruk bir binanın asansör boşluğunda ölü bulundu.

14.11.2014 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde mekancı olarak tabir edilen 65-70 yaşlarında bir kişi, metruk bir binanın asansör boşluğunda ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, saat 10.30 sıralarında Konyaaltı ilçesi Antalya- Kemer karayolu üzerinde bulunan metruk binada mekancı olarak tabir edilen Kazım isimli kişinin cesedi arkadaşları tarafından bulundu. Sabah saatlerinde metruk binaya gelen ve orada zaman zaman kalan Birol Kekçin, kötü kokuların gelmesi üzerine yaptığı aramada arkadaşı Kazım'ın cesedini asansör boşluğunda buldu. Kekçin'in haber verdiği polis ekipleri olay yerinde yaptığı incelemenin ardından itfaiye ekiplerinin yardımıyla Kazım'ın cesedini bulunduğu yerden çıkardı. Mekancı olarak tabir edilen Kazım'ın cesedi otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna sevk edildi.

Arkadaşının cesedini asansör boşluğunda bulan Birol Kekçin ise "Bizimle birlikte kalırdı. Birkaç gün önce konuştuğumuzda ölmek istiyorum demişti" dedi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Şüpheli Ölüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement