Antalya Yardım Kumbaralarını Çalan Hırsıza Operasyon - Son Dakika
Güncel

Antalya Yardım Kumbaralarını Çalan Hırsıza Operasyon

Antalya Yardım Kumbaralarını Çalan Hırsıza Operasyon

Yardım kumbaralarını çalan hırsıza operasyonANTALYA'da sağlık ocağında doktorlara ait bilgisayar ve cep telefonu ile işyerlerindeki yardım kumbaralarını çalan Fırat A., polis operasyonuyla yakalandı.

03.05.2016 15:45

Yardım kumbaralarını çalan hırsıza operasyon

ANTALYA'da sağlık ocağında doktorlara ait bilgisayar ve cep telefonu ile işyerlerindeki yardım kumbaralarını çalan Fırat A., polis operasyonuyla yakalandı.

Muratpaşa İlçesi'nde hırsızlık olaylarının artması üzerine çalışma başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık olaylarının yaşandığı bölgelerdeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Onlarca kamera görüntüsü inceleyen ekipler, hırsızlık şüphelisinin benzer suçlardan 10 kaydı bulunan, cezaevi firarisi Fırat A. olduğunu tespit etti. Hakkında 3 ayrı yakalama kararı olan Fırat A., polis operasyonuyla yakalandı. Sağlık ocaklarındaki doktorların bilgisayar ve cep telefonları ile işyerlerindeki yardım kumbaralarını içindeki parayla çaldığı belirtilen Fırat A., işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Yardım Kumbaralarını Çalan Hırsıza Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement