Apartman Bahçesinde Define Ararken Yakalananlar Tutuksuz Yargılanacak - Son Dakika
Güncel

Apartman Bahçesinde Define Ararken Yakalananlar Tutuksuz Yargılanacak

Apartman Bahçesinde Define Ararken Yakalananlar Tutuksuz Yargılanacak

Konya'da kendilerine ait olmayan apartmanın bahçesinde 2.5 metre derinliğinde 3 metre uzunluğunda kazı yapıp define ararken yakalanan 3 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

11.02.2016 11:03  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da üç kişi kendilerine ait olmayan bir apartmanın bahçesinde 2.5 metre derinliğinde üç metre uzunluğunda kazı yapıp define ararken yakalandı. Polise "Gömdüğümüz patatesleri çıkartıyorduk" diyen üç kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

POLİSE HABER VERDİLER

Olay, geçtiğimiz Salı günü saat 23.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Muradiye Mahallesi Emir Sadrettin Sokak'ta bulunan bir apartmanın arka bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, apartman sakinleri bahçede tanımadıkları kişilerin kazı yaptıklarını görünce durumu polise bildirdi.

KAZDIKLARI TÜNELDE SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Kısa sürede olay yerine gelen polis, A.M. (51), V.B. (37) ve M.H.K.'yi (32) define aramak için kazdıkları tünelde suçüstü yakaladı.

"GÖMDÜĞÜMÜZ PATATESLERİ ÇIKARTIYORDUK"

Şüphelilerin polisi karşılarında görünce, "Gömdüğümüz patatesleri çıkartıyorduk" diye suçlarını gizlemeye çalıştıklarını ama sonradan "Şeytana uyduk, define arıyorduk" dedikleri öğrenildi.

5 AYDIR DEFİNE ARIYORLARDI

Şüphelilerin, kendilerine ait olmayan bir apartmanı bahçesinde beş aydır define aradıkları ve bugüne kadar 2.5 metre derinliğinde üç metre uzunluğunda tünel kazdıkları tünelin sağ ve sollarında yaklaşık 2'şer metre genişliğinde de yine kazı yapıp define aradıkları saptandı.

TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST BIRAKILDILAR

Üç kişi yapılan sorgulamasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Apartman Bahçesinde Define Ararken Yakalananlar Tutuksuz Yargılanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement