Arkadaşının Otomobilini Gasp Eden Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Arkadaşının Otomobilini Gasp Eden Şüpheli Tutuklandı

Arkadaşının Otomobilini Gasp Eden Şüpheli Tutuklandı

Kocaeli'nin Derince İlçesi'nde birlikte alkol aldıktan sonra tartıştığı arkadaşı S.K.'nın silah zoruyla parası, cep telefonu ve otomobilini gasp eden Emrah A. tutuklandı.

12.05.2015 16:41

Kocaeli'nin Derince İlçesi'nde birlikte alkol aldıktan sonra tartıştığı arkadaşı S.K.'nın silah zoruyla parası, cep telefonu ve otomobilini gasp eden Emrah A. tutuklandı.

Olay Derince İlçesi Nihat Erim Caddesi'nde pazar günü akşamı meydana geldi. İddiaya göre Emrah A., arkadaşı S.K.'yı evine davet etti. Burada alkol alan iki arkadaş arasında başlayan sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Emrah A. yanında bulunan ruhsatsız tabancasını S.K.'ya doğrultarak elleri ve ayaklarını bağladı. Daha sonra S.K.'ya ait otomobilin anahtaranı, cep telefonunu ve üzerinde bulunan yaklaşık bin lira parasını alıp evden çıktı.

Elleri ve ayakları bağlı olan S.K. uzun uğraşlar sonunda ellerindeki ipten kurtuldu. Daha sonra da mutfağa giderek aldığı bıçakla ayaklarındaki ipi kesti. S.K. olayın sokunu atlattıktan sonra hemen Derince Polis Merkezi Amirliği'ne gitti. Polis ekiplerince ifadesi alınan S.K., Emrah A.'dan şikayetçi oldu. Ekipler zanlı Emrah A.'yı yaptıkları operasyonla yakalayarak gözaltına aldı. Polis merkezinde ifadesi alınan Emrah A. sevk edildiği Kocaeli Adliyesi'nde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FOTOGRAFLI - İzmitkocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arkadaşının Otomobilini Gasp Eden Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement