Arkadaşları, Bora'nın Bulunduğu Hastaneye Akın Etti - Son Dakika
Güncel

Arkadaşları, Bora'nın Bulunduğu Hastaneye Akın Etti

Arkadaşları, Bora\'nın Bulunduğu Hastaneye Akın Etti

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ekrem Bora'nın hayatını kaybetmesinin ardından yakınları ve arkadaşları acı haber üzerine hastaneye akın etti.

01.04.2012 17:27

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ekrem Bora'nın hayatını kaybetmesinin ardından yakınları ve arkadaşları acı haber üzerine hastaneye akın etti. Hastaneye gelenler arasında Türkan Şoray ve Çolpan İlhan gibi isimler de vardı.

Kadıköy'deki Florence Nightingale Hastanesi'nde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ekrem Bora'nın hayatını kaybettiği haberini duyan Türkan Şoray, Kerem Alışık, Çolpan İlhan, Seren Serengil, Gül Sunal ve Süleyman Turan gibi isimler hastaneye akın etti.

Aile adına basın açıklaması yapan Ekrem Bora'nın kızı Yasemin Uygurmen, "Uzun zamandır rahatsızdı. Son bir aydır da hastaneye gidip geliyordu. Bir ara eve çıktı ama tekrardan diyaliz tedavisi görüyordu. Çok yıprandı, cuma günü tekrar hastaneye getirdik. Öğlen itibariyle yoğun bakıma girdi. Bugün itibariyle yaklaşık 2 saat önce babamı kaybettik, cenazesi Salı günü kaldırılacak" dedi. Çok üzgün olduğu görülen Türkan Şoray ise sadece, "O aramızda" diye konuştu.

Kendisini ziyaret ettiğini ifade eden Kerem Alışık da "Benim için çok önemli ailemin içindeki bir insandı. Baba yarısı diyebilirim. Onu da babam gibi elimde kaybetmenin acısını yaşıyorum. Türkiye çok önemli bir değerini kaybetti. Bu çınarlar birer birer aramızdan ayrılıyor. Ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum" dedi. Daha sonra Ekrem Bora'nın cenazesi alkışlar eşliğinde hastaneden alınarak önce Karacaahmet Mezarlığı Gasilhanesi'ne ardından da Zincirlikuyu Mezarlığı Gasilhanesi'ne götürüldü.

Öte yandan, Ekrem Bora'nın salı günü Zincirlikuyu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Arkadaşları, Bora'nın Bulunduğu Hastaneye Akın Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement