Athena ve Tuğba Özerk 10 Bin Genci Çoşturdu - Son Dakika
Güncel

Athena ve Tuğba Özerk 10 Bin Genci Çoşturdu

Daha önceki yıllar, Emre Aydın, Rafet El Roman, Yusuf Güney, Haluk Levent, Kazım Koyuncu, Grup Seksen Dört, Aylin Aslım'ı konuk eden MORALBUL İstanbul'da bu yıl Athena ve Tuğba Özerk gençleri coşturdu.

31.05.2016 09:55

Kültür Eğitim Kurumları tarafından her yıl düzenlenen İstanbul'un en büyük gençlik şöleni MORALBUL İSTANBUL, 26 Mayıs Perşembe günü 10 bin öğrencinin katılımı ile Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşti.

Öğrenci etkinliğine özel kıyafet

Kültür Eğitim Kurumları tarafından üniversite giriş sınavı LYS öncesi, geleneksel olarak düzenlenen moral ve motivasyon şöleni "MORALBUL İSTANBUL" da gençler doyasıya eğlendiler. Moral depolamanın yanı sıra öğrencilerin mezuniyet keplerini attıkları şölende ilk önce Tuğba Özerk sahne aldı. Lise son sınıf öğrencilerinin katıldığı Moralbul İstanbul için özel kıyafet seçtiğini söyleyen Tuğba Özerk, "gençlerle birlikte olduğumuz konserler her zaman daha enerji dolu oluyor. Hepimiz karşılıklı birbirimizi motive ettik" dedi.

Tuğba Özerk'in ardından sahne alan Athena, ara vermeden müthiş bir konser gerçekleştirdi. Her bir şarkısını 10 bin öğrenci ile birlikte söyleyen Athena, gençlerin en sevdiği gruplardan biri olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

MORALBUL İstanbul'un sunuculuğunu yapan Afrikalı Ali de sunum ve showu ile etkinliğe renk kattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Athena ve Tuğba Özerk 10 Bin Genci Çoşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement