AYD Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

AYD Ödülleri Sahiplerini Buldu

AYD Ödülleri Sahiplerini Buldu

AYD ve Akademetre iş birliği ile 9.'su gerçekleştirilen 'Türkiye'nin 1 Numaralı Markaları' ödül töreninde üst üste 6. Kez 'En Beğenilen Kadın Giyim Markası' seçildi.

10.01.2018 15:52

"Moda Koton'da" mottosuyla moda ve trend öncülüğü misyonunu üstlenen ve Türkiye'nin adını 28 farklı ülkeye taşıyan Koton, 2017 yılında da Tükiye'nin 'En Beğenilen Kadın Giyim Markası' oldu. Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin (AYD), Akademetre ortaklığıyla gerçekleştirdiği araştırmada Koton, aynı kategoride üst üste altıncı kez ödül aldı.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşen törende ödülü alan Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz "Bu ödülü üst üste 6. kez alıyoruz. Müşterilerin görüşleriyle belirlenmesi bizim için önemini artırıyor. Bu ödül töreninde her geçen yıl Türkiye'de doğmuş markaların daha da başarılı olduğunu gözlemliyoruz. Ödüllerin çoğunu Türkiye'nin markalarının aldığını görüyoruz. Tüm markalarımıza yurt içinde ve yurt dışında daha da başarılı geçecek bir 2018 diliyorum. Biz de 2018'de hem yurt içi hem de yurt dışında modaya yatırımımızı hız kesmeden sürdürecek ve büyümemize devam edeceğiz. AYD yönetimine ve çalışanlarına, Akademetre'ye ve bu ödülü layık gören müşterilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AYD Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement