Balyoz Planı Davasındaki Tahliyeler - Son Dakika
Güncel

Balyoz Planı Davasındaki Tahliyeler

Balyoz Planı Davasındaki Tahliyeler

Hadımköy Cezaevinde 45 ay tutuklu kalan ve Anayasa Mahkemesinin "İhlal" kararı vermesinin ardından tahliye edilen Jandarma Kurmay Albay Yıldırım, şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.

29.06.2014 23:45

Balyoz Planı davasından 45 ay Hadımköy Cezaevinde tutuklu kaldıktan sonra Anayasa Mahkemesinin "İhlal" kararı vermesiyle tahliye edilen Jandarma Kurmay Albay Hanefi Yıldırım, Iğdır'da şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.

Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneğini ziyarette bulunan Yıldırım, burada yaptığı açıklamada, Balyoz davasında haksız yere suçlandığını, Balyoz ve Ergenekon gibi davaların dış güçler ile paralel yapının bir kumpası olduğunu söyledi.

Yapılan kumpasların amacının Türk Silahlı Kuvvetlerini zayıflatmak olduğunu belirten Yıldırım, şöyle konuştu:

"Vatanımız üzerinde büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyuna gelmemeliyiz. Bu oyunun içinde iç ve dış düşmanlarımız vardır. Birlik olmalıyız. Suçsuz yerine vatanını seven, canını veren kahramanları hayali suçlar ve düzmece belgelerle cezaevine attılar. Ben cezaevine girdiğimde bölücü örgüt halay çekerek oynamıştır. Şimdi İlahi adalet gerçekleşti. Şimdilik serbest kaldık. Görev yaptığım süreçte her zaman Iğdır ve Iğdırlı için bir şeyler yapmaya çalıştım, bundan sonrada hizmet etmeye hazırım. Iğdır'da da birlik olmalıyız, beraberliğimizi korumalıyız. Şehitlerimiz bu vatan için hayatını verdi. Gazilerimiz bu vatan için gazi oldu bende bir gaziyim. Askerlerim kucağımda şehit oldu. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize uzun ömür diliyorum."

Dernek Başkanı Ahmet Akdeniz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Geçmiş olsun tahliye olmanız bizi sevindirmiştir. Cezaevinde olmanız bizleri üzmüştü. Sizin gibi değerli bir komutanın hapse atılması haksızlıktır. Sizinle gurur duyuyoruz" dedi. - Iğdır

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Balyoz Planı Davasındaki Tahliyeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement