Bartın'da Yaralı Halde Bulunan Kişi, Kaldırıldığı Hastanede Öldü - Son Dakika
Güncel

Bartın'da Yaralı Halde Bulunan Kişi, Kaldırıldığı Hastanede Öldü

Bartın’da, pazar günü oy kullanmak için evden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 80 yaşındaki Raşit Batmanoğlu, 30 metrelik yükseklikten dereye düşmüş halde bulundu Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Batmanoğlu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

12.08.2014 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da, pazar günü oy kullanmak için evden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan 80 yaşındaki Raşit Batmanoğlu, yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Merkeze Akpınar köyünde yaşayan Batmanoğlu, pazar günü yapılan cumhurbaşkanı seçiminde oy kullanmak için evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı.

Ailesinin durumu bildirmesi üzerine jandarma, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Ulusal Medikal Arama Kurtarma ekipleri arama çalışması başlattı.

Kurtarma ekiplerince evinden yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda 30 metre yükseklikten dereye düşerek yaralanmış halde bulunan Batmanoğlu, sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Batmanoğlu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Batmanoğlu, 9 Temmuz'da da odun toplamak için gittiği ormanlık alanda kaybolmuş, jandarma ve AFAD ekiplerince yaklaşık 20 saatlik arama çalışmasının ardından bulunmuştu. - Bartın

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bartın'da Yaralı Halde Bulunan Kişi, Kaldırıldığı Hastanede Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement